Selçuk Üniversitesi zirve sınavında

Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden ve averajla liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün zirve yarışında en yakın takipçisi olan Maçkolik...

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden ve averajla liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün zirve yarışında en yakın takipçisi olan Maçkolik Uşak Üniversitesi'ni konuk edecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Rıza Bozokluoğlu, Ruhi Nezihi Soydan, Uygar Kurt hakem 3'lüsü yönetecek.  Manisa deplasmanında Akhisar’a boyun eğerek ilk yenilgisini alan sarı-mavililer, kendisi gibi zirveyi kovalayan Uşak Üniversitesi’ni mağlup ederek rakibi ile arasındaki puan farkını açarak zirvedeki yerini de korumak istiyor.
Maçkolik Uşak Üniversitesi geride kalan haftada Best Balıkesir'i 82-62 gibi farklı bir skorla mağlup etti.Beş maçlık galibiyet serisinin üzerlerinde ister istemez bir baskı oluşturduğuna değinen Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Aclan Kavasoğlu, “Bunun sıkıntısını Akhisar deplasmanında yaşadık. Fazla stres oyunumuzu etkiledi. İşin açıkçası bu yenilgi bir yönde iyi oldu. Üzerimizdeki baskıyı attık. Uşak Üniversitesi maçına daha rahat çıkacağımıza inanıyorum. Akhisar yenilgisini evimizde kazanarak telafi etmek istiyoruz” diye konuştu. Taraftar desteği de isteyen Antrenör Aclan Kavasoğlu açıklamasını şöyle tamamladı. “Salonun dolu olması bize artı güç veriyor. Konya’daki basketbol sevgisi müthiş. Taraftarlarımızı Uşak maçına davet ediyor ve destek istiyoruz. Bu zorlu virajı onların vereceği destekle geçeceğimize inanıyorum. Uşak Üniversitesi de sezona bizim gibi iyi başladı. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Bu bilinçle çalışmalarımız devam ediyor. Umarım taraftarımız önünde kazanır ve yerimizi koruruz. Bu konuda sporcularıma olan güvenim sonsuz”.
T2BL'de 7.hafta dün oynanan 2 karşılaşmalarla başladı. Ligde bugün ise 6 karşılaşma oynanacak. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi en yakın takpiçisi Maçkolik Uşak Üniversitesi'ni Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda konuk edecek. Mücadele saat 16.00'da başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise sahasında Yeşilgiresun Belediyespor'u konuk edecek. Cebeci Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 15.00'de başlayacak. Aynı gün Vestel Manisa Atatürk Spor Salonunda Pertevniyali konuk edecek. Müsabaka saat 15.00'te başlayacak. Başkent Gençlik ile Bandırma Kırmızı ise İzmir Narlıdere Güven Erkaya Spor Salonunda karşılaşacak. Maç saat 16.00'da başlayacak. Balikesir Kurtdereli Spor Salonunda  Best Balikesirspor ile İstanbulspor arasında oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Cumartesi günün son maçında ise Maliye Milli Piyango ile Pİ Koleji Ankara Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Haftanın kapanış maçında ise Pazar günü  Darüşşafaka ile Trabzonspor Basketbol  Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00'de başlayacak.
SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri