Selçuk Üniversitesi üzgün

Torku Selçuk Üniversitesinde Beko Basketbol Ligine yükselememenin üzüntüsü yaşanıyor

Torku Selçuk Üniversitesi’nde Beko Basketbol Ligine yükselememenin üzüntüsü yaşanıyor. Sarı-mavili ekip bir puanlık farkla bu lige yükselme şansını kaybetti 

 

Sezon başından buyana şampiyonluk hedefi ile mücadele eden TB2L ekibimiz Selçuk Üniversitespor çok yaklaştığı hedefini 1 puanla kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Final Grubunda oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 3 yenilgi alan sarı-mavililer 9 puan topladı ve 2. sırada Beko Basketbol Ligine yükselen Hacattepe Üniversitesi’nin 1 puan altında yer alarak. Beko Basketbol Ligi şansını kaybetti. Selçuk Üniversitespor İstanbul’da oynadığı ilk ayak maçlarını tek galibiyetle kapatmış ve Eskişehir’de oynanacak maçlar öncesinde şansını zora sokmuştu. Sarı-mavili ekibin Beko Basketbol Ligine yükselmesi için 3 maçını da kazanması gerekiyordu. Torku Selçuk Üniversitespor bu karşılaşmaların 2’sini kazanmasını bildi. Ancak son maçında rakibi Genç Banvitliler’i geçemedi.  

TB2L’de 2010-2011 Sezonu Tamamlandı

Uzun süren maratonun sonunda Erkekler İkinci Ligi’nde 2010-2011 sezonu pazar günü Eskişehir’de oynanan iki maçla noktalandı. Eskişehir’de 6 Mayıs Cuma günü başlayan final grubu ikinci devre maçları önceki gün oynanan Hacettepe Üniversitesi-Kepez Belediyesi maçı ile tamamlandı. Final grubunu ilk sırada tamamlayarak 2010-2011 sezonun şampiyonu olan Genç Banvitliler takımı ile birlikte ikinci sırada yer alan Hacettepe Üniversitesi 2011-2012 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. 

Maçlar sonrasında düzenlenen kupa töreninde şampiyon olan Genç Banvitliler’e madalya ve kupasını Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın ile birlikte MHK Üyesi Firuz Koçaş verirken, ikinci olan Hacettepe Üniversitesi, madalyasını Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç’un ve MHK Üyesi Firuz Koçaş’ın elinden aldı. Üçüncü olan Torku Selçuk Üniversitesi’ne madalyasını Eskişehir Basketbol İl Temsilcisi Murat Özgül, dördüncü olan Kepez Belediyesi’ne ise plaketlerini Anadolu Üniversitesi BESYO Müdürü Güven Sevim verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri