Selçuk Üniversitesi Uşak virajında

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 34. hafta maçında Uşak Üniversitesi Belediyespor ile karşılaşacak

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 34. hafta maçında Uşak Üniversitesi Belediyespor ile karşılaşacak. Uşak Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak. İki takım içinde zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada Tekin Özübir, Mehmet Fatih Ertürkmen ve Süleyman Dağder Dağlı’dan oluşan hakem üçlüsü görev yapacak.

Hazırlıklarını tamamlayarak dün Uşak’a giden Torku Selçuk Üniversitesi, düşme korkusu yaşayan rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor. Sarı-mavili temsilcimizde eksik bulunmazken, morallerin yerinde olduğu belirtildi. Zorlu bir deplasmanda ter dökeceklerini ifade eden yöneticiler, “Rakibimizin ligdeki konumu bizi aldatmamalı. Son haftalarda iyi oynuyorlar ve bizim maça da kazanmak için çıkacaklar. Ancak bizim de kaybetmeye tahammülümüz yok. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” dediler.

Uşak Üniversitesi Belediyespor’un düşme korkusu yaşaması sebebiyle işlerinin kolay olmadığını belirten Antrenör Ahmet Kandemir ise, “Sona yaklaştıkça kritik maçlar oynanmaya başlandı. Rakibin kaybetme lüksü yok. Ancak biz de kazanmak zorundayız. Bu nedenle iki ekibi de çok zorlu bir maç bekliyor. Umarım iyi oynayan ve kazanan taraf biz oluruz. Sporcularıma güveniyorum. Konya’ya lider dönmek için elimizden geleni gayreti göstereceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri