Selçuk Üniversitesi Uşak sınavında

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde zirve mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 15. haftasında bugün kendi salon ve seyircisi önünde Uşak Üniversitesini konuk edecek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 15. haftasında bugün kendi salon ve seyircisi önünde Uşak Üniversitesi’ni konuk edecek. Torku Arena 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Zorlu maçı İsmail Keser, Tekin Özübir ve Serdar Saraç hakem üçlüsü yönetecek.

 

Ligin son haftalarında yakaladığı müthiş performansla 5’te 5 yapan Selçuk Üniversitesi, Uşak maçını da kazanarak seriyi 6’ya çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Yakaladığı hava ile oldukça moralli bir hazırlık dönemi geçiren temsilcimizde Uşak maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Ligin zirvesi için mücadelesini sürdüren sarı-mavililer, 15. hafta öncesinde 24 puanla 5. sırada yer alıyor. Selçuk Üniversitesi, ligin zirvesinde bulunan 26 puanlı Genç Telekomspor ile aradaki farkı kapatmak veya korumak için evinde kazanmak istiyor. Zorlu maç öncesinde ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapan Uşak Üniversitesi ise 19 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. 

 

Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner, zor bir rakip ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin alt sıralardan bir an önce kurtulmak istediğini ifade eden Üner; “Uşak Üniversitesi bulunduğu yeri hak etmeyen kaliteli bir ekip. Bu açıdan bakıldığında arka arkaya kazandığımız 5 maçtan sonra oldukça zorlu bir rakiple puan mücadelesine çımacağız. Ancak bizde yakaladığımız seriyi sürdürmek ve zirve yarışına devam etmek istiyoruz. Bunun için mutlaka kazanmak istediğimiz bir maça çıkacağız. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacak olmamız ise bizim için bir avantaj. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile istediğimiz galibiyeti alacağımıza ve serimizi devam ettireceğimize inanıyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu.

 

Öte yandan Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde 15. hafta bugün oynanacak 3 karşılaşma ile başlıyor. Yarın oynanacak 5 maçla devam edecek zorlu hafta Pazar günü oynanacak 2 karşılaşma ile tamamlanacak.

 

Lig’de 15. haftanın detaylı programı şu şekilde: Bugün 14.30 Gelişim Koleji–Darüşşafaka (Gelişim Koleji Spor Salonu), 14.30 Final Gençlik–Gameteks PAU (Final Okulları Spor Salonu), 15.00 Selçuk Üniversitesi–Uşak Üniversitesi (Selçuk Üniversitesi Spor Salonu) Yarın: 14.30 Genç Telekom–Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Ankara Spor Salonu) 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi–Best Balıkesir (Bayrampaşa Spor Salonu)15.00 Vestel–Akhisar Belediyesi (Manisa Atatürk Spor Salonu), 16.30 Orman–Başkent Gençlik (M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 17.30 Tenis Eskrim Dağcılık – Pertevniyal (Abdi İpekçi Spor Salonu) Pazar: 17.00 Garanti Koza İstanbul–Maliye Milli Piyango (Zeyyat Baykara Spor Salonu) 17.00 Tire Belediyesi–Optimum TED Ankara Kolejliler (Tire Spor Salonu).

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri