Selçuk Üniversitesi umut verdi

Ankarada düzenlenen özel turnuvaya katılan Sarı-Mavililer, dün akşam saatlerinde Genç Telekom ile oynanan maçın ardından Başkentten ayrıldı

Ankara’da düzenlenen özel turnuvaya katılan Sarı-Mavililer, dün akşam saatlerinde Genç Telekom ile oynanan maçın ardından Başkent’ten ayrıldı. Temsilcimizde hazırlıklar tesislerde devam edecek. Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz salı günü özel turnuvaya katılmak üzere Ankara’ya giden sarı-mavililer, dün akşam saatlerinde oynanan Genç Telekom maçının ardından Konya’ya döndü. Torku Selçuk Üniversitesi’nin Maliye Milli Piyango ve Genç Telekom karşısında sergilediği oyunun gelecek için umut verdiği belirtilirken, teknik heyetin de takımdan memnun olduğu öğrenildi.

 

Torku Selçuk Üniversitesi’nde lig hazırlıklarının Konya’da devam edeceği bildirildi. Sarı-mavililer Ekim’in ilk haftasında başlayacak lige kadar yoğun bir çalışma dönemi geçirecek. İdmanların yanı sıra özel maçlara da ağırlık verilecek. Konya’da özel bir turnuvanın düzenleneceği ve bunun için de rakip arandığı öğrenildi. Lig hazırlıklarının çok iyi gittiğini ve takımın gün geçtikçe form yakaladığını belirten Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Tecrübeli antrenörümüz Halil Üner’in raporu doğrultusunda çoğu Beko Basketbol Ligi tecrübesi yaşamış önemli takviyeler yaparak güçlü bir kadro oluşturduk” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri