Selçuk Üniversitesi, Tire karşısında

Türkiye Erkekler Basketbol 2 Liginde mücadele veren Selçuk Üniversitesi normal sezonun son maçında bugün 16.00da deplasmanda Tire Belediyesi ile karşı karşıya gelecek
Tire Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Serkan Sert, Mustafa Akıllıoğlu ve Fethi Güler yönetecek. Önemli bir eksiği bulunmayan sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. Selçuk Üniversitesi alacağı skorla ligi moralli bitirmenin hesaplarını yaparken, Tire ise alacağı galibiyetle lige tutunmak istiyor.
Tire Belediyesi’nde çekinmediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ahmet Kandemir, “Sezonun son maçını bugün deplasmanda Tire Belediyesi ile oynayacağız. Hedefimiz bu maçı kazanarak normal sezonu lider olarak tamamlamak” dedi. Asıl hedeflerinin Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek olduğunu kaydeden Kandemir, “Selçuk Üniversitesi olarak hedefimiz Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek. Bundan sonra bizi daha zor maçlar bekliyor. Play-Off’larda oynayacağımız maçları kazanarak adımızı Beko Basketbol Ligi’ne yazdırmak amacındayız” diye konuştu.
Selçuk Üniversitesi’nin liderliğinde devam eden Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde normal sezon bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. 2. Lig’de normal sezonun son haftası dün oynanan Gelişim Koleji–İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı ile başladı. Zorlu haftada oynanacak olan diğer karşılaşmaların programı ise şöyle: Bugün: 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Vestel (TOBB Spor Salonu),  16.00 Pertevniyal–Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Ahmet Cömert Spor Salonu), 16.00 Gamateks PAÜ–Başkent Gençlik (Gümüşler Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir Basket–Orman (Kurtdereli Spor Salonu), 16.00Maliye Milli Piyango–Tenis Eskrim Dağcılık (Ankara Atatürk Spor Salonu), 16.00 Tire Belediye–Selçuk Üniversitesi (Tire Spor Salonu), 16.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Final Gençlik (Uşak Atatürk Spor Salonu), 16.00 Darüşşafaka-Garanti Koza İstanbul (Darüşşafaka Spor Salonu), 18.00    Akhisar Belediye–Genç Telekom (Akhisar Belediye Spor Salonu)
PLAY-OFF 28 NİSAN’DA
Selçuk Üniversitesi’nin liderliğinde devam eden Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde normal sezon bugün oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Torku Selçuk Üniversitesi, Optimum Ted Ankara Kolejliler, Genç Telekom, Maliye Milli Piyango, Vestel Spor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Final Gençlik ve Akhisar Belediyespor play-off’ta yer alamaya hak kazanırken, bugün oynanacak maçlarla sıralamalar da netleşecek.
Basketbol 2. Ligi’nde play-off maçları 28 Nisan tarihinde başlayacak. Beko Basketbol Ligi play-off’larında olduğu gibi normal sezonu ilk sırada bitiren takım, sekizinci ile, ikinci sırada bitiren takım yedinci ile, üçüncü sırada bitiren takım altıncı ile ve dördüncü sırada bitiren takım da beşinci ile eşleşerek çeyrek final mücadelesi verecekler. TB2L play-off’ları üç maç üzerinden oynanacak ve iki maçı kazanan takım üst tura yükselecek. Play-off’lar sonunda finale yükselen iki takım önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri