Selçuk Üniversitesi temkinli davranıyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıklarına devam ediliyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıklarına devam ediliyor. Sarı mavililerde transfer bir süre beklemeye alındı. Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon çalışmaları devam ediyor.

2 TRANSFER YAPACAĞIZ

Sarı mavililerde Basın Sözcüsü Tunahan Turhan transfer çalışmalarında titiz davrandıklarını belirterek, “Takımımızı büyük oranda oluşturduk. Kalan transferler içinde temas halinde olduğumuz isimler var. Görüşmeler devam ediyor. Yanlış yapmamak adına titiz davranıyoruz. Yerli bir 5 numaranın yanı sıra 2-3 pozisyonunda oynayacak bir oyuncu istiyoruz. Derrick Low ile olan temaslarımız ise sürüyor. Kısa zaman sonra bu transferde sona geleceğimiz kanısındayım” dedi.

SALONDA TADİLAT SÜRÜYOR

Turhan transfer çalışmalarının yanı sıra diğer işlerinde devam ettiğini belirterek, “Yeni sezon hazırlıkları sadece transferden ibaret değil. Aynı zamanda salonda da çalışmalar sürüyor. Parkeler yenileniyor, rakip tribünde düzenlemeler yapılıyor, potalar ve turnikeler yapılıyor, boya vb işlerde yapılmakta. Yeni sezon öncesi tüm bunların yetişmesi adına elimizden geleni yapıyoruz. Aynı zamanda destek çağrıları için ziyaretlerimiz de devam ediyor.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri