Selçuk Üniversitesi telafi peşinde

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün 25. hafta mücadelesinde Final Gençlik ile karşı karşıya gelecek

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün 25. hafta mücadelesinde Final Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Torku Selçuk Üniversitesi, tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Tenis Eskrim Dağcılık karşısında 14 maçlık yenilmezlik unvanını yitiren sarı-mavili temsilcimiz bugün kazanıp kendini affettirmek istiyor.

Taraftarları maça davet eden Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri, ligde her maçın zor olduğunu ve bunun için de desteğe ihtiyaçlarının olduğunu söylediler. Sarı-mavililerde sporcuların camiaya galibiyet sözü verdiği belirtildi. Sarı-mavili temsilcimiz, altıncı sırada play-off mücadelesi veren Final Gençlik’i yenerek hem liderliği korumak, hem de Tenis Eskrim Dağcılık yenilgisini telafi etmek istiyor.

Rehavet nedeniyle İstanbul deplasmanında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyleyen Torku Selçuk Üniversitesporlu yöneticiler, “Sporda gevşemenin bedelinin ne kadar ağır olduğunu İstanbul’da gördük. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. TED yenilgisi iş kazasıydı. Final Gençlik maçında sporcularımız kendilerine yakışır şekilde mücadele edip, bizlere ve taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatacaklarına inanıyoruz” diye konuştular.

Öte yandan Lig’in 25. haftası bugün oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Bu iki maçın ilkinde Gelişim Koleji-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve ikincisinde ise temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Final Gençlik ile karşı karşıya gelecek. 25. haftanın programı ise şöyle: Gelişim Koleji-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Selçuk Üniversitesi-Final Gençlik, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Tenis Eskrim Dağcılık, Vestel-Darüşşafaka, Optimum TED Ankara Kolejliler-Başkent Gençlik, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Akhisar Belediyesi, Maliye Milli Piyango-Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi Belediyespor-Pertevniyal, Tire Belediye-Genç Telekom, Garanti Koza İstanbulspor-Orman.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri