Selçuk Üniversitesi rakip arıyor

Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için mücadele veren Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Yozgat’ta yapılacak olan Final Grubu 1. devre müsabakalarına çevrildi.

Hazırlıklarını Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdüren Sarı-Mavililerde sakatlığı süren Yunus’un dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren temsilcimiz öğleden sonra ise teknik, taktik ve topla çalışma yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Trabzonspor, Hacettepe Üniversitesi ve Olin Gençlik takımları ile mücadele edecek olan Torku Selçuk Üniversitesi başarılı maçlar çıkartarak tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.

Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi, hazırlık maçı yapmak için takım arayışlarını sürdürüyor. Final Grubu öncesinde çalışmaların günde çift idmanla ve sorunsuz bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Selçuk Üniversitesi olarak sezon başında belirlediğimiz hedeflerin ilki olan Final Four’a kalmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak işimiz bitmedi. En iyi 4 takımın mücadelesinde daha da iyi olan iki takım arasına girip Beko Basketbol Lig’ine yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz. Konya spor kamuoyunun verdiği destek, üniversite camiamızın bize olan güveni, teknik heyet ve sporcularımızın yetenek ve tecrübeleri bizi ümitli konuşturuyor. İnşallah hem Yozgat hem de İstanbul da elimizden gelenin en iyisini yapıp ilk iki takım arasında yer alacağız ve 1 yıl aradan sonra yeniden Beko Basketbol Ligine yükseleceğiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri