Selçuk Üniversitesi Kavasoğlu ile anlaştı

Yeni sezonda güçlü bir kadro ile sportif başarının yanı sıra örnek spor kulübü olma yolunda emin adımlar atmayı hedefleyen Torku Selçuk Üniversitesi antrenör konusunu çözdü ve başarılı baş antrenör Aj

Yeni sezonda güçlü bir kadro ile sportif başarının yanı sıra örnek spor kulübü olma yolunda emin adımlar atmayı hedefleyen Torku Selçuk Üniversitesi antrenör konusunu çözdü ve başarılı baş antrenör Ajlan Kavasoğlu ile prensipte anlaştı. Ajlan Kavasoğlu’nu Konya’ya davet eden ve dün yapılan uzun görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varılarak el sıkışan Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Yunus Derebağ “Hala BEKO Basketbol ligine davet için gelecek müjdeyi bekliyoruz. Ancak yönetim ve transfer komitesi üyelerimiz ile temaslarımızı da sürdürüyoruz. Yönetim kurulu olarak oy birliği içerisinde şehrimize davet etmeye karar verdiğimiz antrenör Ajlan Kavasoğlu ile Konya’da buluştuk. Yapılan görüşmelerin ardından bir noktada anlaştık ve sıkıştık. Liglerde ki yerimiz netleştikten sonra yapacağımız güçlü transferler ile önümüzdeki günlerde gücümüzü ve iddiamızı sürdüreceğiz” dedi.

Ajlan Kavasoğlu ile yapılan görüşmeye Başkan Yunus Derebağ’ın yanı sıra Hakan Faydasıçok, Hasan Alım, Kerem Öten ile Ahmet Özen katıldı. Anlaşmanın ardından Konya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ajlan Kavasoğlu “Burada çok iyi niyetli ve fedakar yöneticiler ile karşılaştım. Konya’yı ve basketbol severlerin ilgisini zaten biliyordum. Ama Başkan ve yöneticiler ile yapılan görüşme sonrası çok doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım. Burada yönetim ile ortak hedefimiz kesinlikle kalıcı başarılar için olacaktır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri