Selçuk Üniversitesi İstanbulspor sınavında

Torku Selçuk Üniversitesi, sezona bugün oynayacağı İstanbulspor maçıyla merhaba diyecek.
Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen mücadeleyi Sencer Yılmaz, Ali Cihan Yıldırım ve Süleyman Dağder Dağlı hakem üçlüsü yönetecek.
Hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul’a giden Torku Selçuk Üniversitesi’nde hedef sezona galibiyetle başlamak olarak belirlendi. Takımda morallerin yerinde olduğu bildirildi. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten sarı-mavili takımın Antrenörü Halil Üner, “İstanbul’dan galibiyetle ayrılıp, sezona iyi başlamak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum. Geçtiğimiz sezon 1. Lig’in kapısından döndük. Bu sezon da 1. Lig için ter dökeceğiz ve bu kez hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
POTADA 2. LİG START ALDI
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) 2011-2012 sezonu, ilk hafta maçlarıyla başladı. Haftanın ilk maçında dün Geliş Koleji ile Vestel karşı karşıya geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, TB2L’de ilk hafta karşılaşmaların programı şöyle: Bugün: 14.00 Pertevniyal–Başkent Gençlik (Ahmet Cömert) 14.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor–Tire Belediyesi (Bayrampaşa) 14.00 İstanbulspor–Selçuk Üniversitesi (Abdi İpekçi) 16.00 Best Balıkesir–Genç Telekom (Kurtdereli) 16.00 TED Ankara Kolejliler–Tenis Eskrim Dağcılık (TOBB) 17.00 Maliye Milli Piyango–Final Gençlik (Ankara Atatürk) 18.00 Akhisar Belediyesi-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Akhisar) Yarın: 15.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Orman (Uşak Atatürk) 17.00 Darüşşafaka–Pamukkale Üniversitesi (Darüşşafaka Ayhan Şahenk).
TB2L bu sezon tek grupta, toplam 20 takımın katılımıyla çift devreli lig usulüne göre oynanacak.  38 hafta sürerek ligin normal süresi, 22 Nisan’da sona erecek ve ilk 8 arasında yer alan takımlar play-off’a yükselecek. Play-off’lar da tüm seriler 0-0 eşitlikle başlayacak, çeyrek ve yarı final serilerinde 2 galibiyete ulaşan takımlar tur atlayacak. Tek maç üzerinden, tarafsız bir sahada oynanacak final maçında oynamaya hak kazanan takımların ikisi Beko Basketbol Ligi’ne yükselecek. Normal sezon sonunda son 4 sırada yer alan takımlar ise bir sonraki sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri