Selçuk Üniversitesi İstanbula odaklandı

TB2Lde bu hafta evinde İstanbul Büyükşehir Belediyesini ağırlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor
TB2L’de geçtiğimiz haftayı Darüşşafaka mağlubiyeti ile kapatan Torku Selçuk Üniversitesi, bu hafta sonu evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesinde hazırlıklarını antrenör Halil Üner yönetiminde sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi, kendi seyircisi karşısında vereceği ilk sınavdan galibiyetle ayrılmak isterken, kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada da, “Darüşşafaka yenilgisini telafi edebilmek için bu hafta sonu evimizde oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Maçtaki en büyük desteğimiz her zamanki gibi taraftarımız olacak. Salonu dolduracak olan taraftarlarımızın desteği ile bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Tüm Konyalı basketbolseverleri bu maça davet ediyoruz” denildi.
3. HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde üçüncü hafta bugün oynanacak Gelişim Koleji – Final Gençlik maçı ile başlayacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde heyecan devam ediyor. Üçüncü haftanın açılış maçında Gelişim Koleji ile Final Gençlik karşı karşıya gelecek. Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Ligde Cumartesi günü ise 7 karşılaşma oynanacak. 2 karşılaşmanın oynanacağı Pazar günü ise üçüncü hafta Tire Gücü – Tenis Eskrim Dağcılık maçı ile tamamlanacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri