Selçuk Üniversitesi İstanbul yolcusu

Torku Selçuk Üniversitespor , cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Pertevniyal maçı için İstanbula gidiyor

Torku Selçuk Üniversitespor , cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Pertevniyal maçı için İstanbul’a gidiyor. Sarı-mavili ekip galibiyet serisine bir yenisini eklemek istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi deplasmanda oynayacağı maç için bugün İstanbul’a gidecek. Evindeki son çalışmasanını da yapacak olan sarı-mavili ekip zorlu maçı kazanarak 3’te 3 yapmak istiyor. Temsilcimiz akşam saatlerinde ise Genel Menajer Yaşar Berber’in kafile başkanlığında İstanbul’a gidecek. Torku Selçuk Üniversitesi’nde Pertevniyal maçı öncesi galibiyet hesapları yapılırken, temsilcimiz üst üste üçüncü galibiyetini almayı amaçlıyor.

Transfer İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, “12. haftanın açılış maçında Pertevniyal ile deplasmanda karşılaşacağız. TBFTV tarafından da yayınlanacak bu maçı kazanmak ve galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Son iki haftada alınan galibiyetler takıma büyük moral oldu. Üst üste oynayacağımız zorlu maçlar öncesinde galibiyet serisini sürdüreceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 12. hafta programı netlik kazandı. 3-4 Aralık tarihlerinde oynanacak olan 10 karşılaşmanın ilkinde Pertevniyal, Ahmet Cömert Spor Salonu’nda Selçuk Üniversitesi’ni konuk edecek. Haftanın açılış mücadelesi saat 14.00’te başlayacak. 11. haftada 3 Aralık Cumartesi günü toplam 7 maç yapılacak ve 14.30’daki karşılaşmada yenilgisiz lider Genç Telekom, Final Gençlik’i ağırlarken, 15.00’te Gamateks PAÜ - İstanbul BŞB mücadelesi başlayacak. 16.00’daki Best Balıkesir- Tire Belediyesi ve Başkent Gençlik - Vestel maçlarının ardından oynanacak olan Akhisar Belediyesi - Garanti Koza İstanbulspor ile Gaziantep BŞB - Tenis Eskrim Dağcılık karşılaşmalarının başlama saati de 18.00. TB2L’de 4 Kasım Pazar gününün ilk maçı 15.00’te Uşak Üniversitesi Belediyespor ile Gelişim Koleji arasında yapılacak. Her ikisi de 17.00’de başlayacak olan diğer karşılaşmalarda Darüşşafaka, Orman’ı konuk ederken, Optimum TED Ankara Kolejliler de Maliye Milli Piyango deplasmanında galibiyet arayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri