Selçuk Üniversitesi Gaziantepe gitti

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Dün akşam saatlerinde yönetim kurulu üyesi Zeki Çimen’in fabrikasında bir araya gelen yönetim kurulu, teknik heyet ve sporculara Konya pilavı ikram edildi. Düzenlenen yemeğin ardından Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar’ın kafile Başkanlığı’nda Gaziantep’e hareket etti. Kara yolu ile yola çıkan sarı-mavililer, Gaziantep Dedeman Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Selçuk Üniversitesi, bu zorlu maçı da kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Sarı-mavililerde ağır bir enfeksiyon hastalığı geçiren ve son iki maçta takımdaki yerini alamayan Erdem Türetken ile solunum yolları rahatsızlığı yaşayan İsmail Çevik’in tedavileri yoğun bir şekilde sürüyor. İsmail’in oynamasına engel bir durumun olmadığı belirtilirken, teknik kadro Erdem’in de maça yetiştirilmesini istedi.

Şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak ve zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek isteyen temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’ni yönetim kurulu üyeleri Gaziantep deplasmanında yalnız bırakmayacak. Gaziantep’e çıkarma yapma kararı alan yönetim kurulundan Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır ile birlikte Zeki Çimen, Ali Arıkoğlu, Hasan Özdemir, Av. Tarık Taşçı ve Mustafa Baykan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında takımın yanında olacak.

Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, yarın deplasmanda çok önemli ve zorlu bir maça çıkacaklarına söyledi. Yönetim kurulu olarak sarı-mavili ekibi zorlu deplasmanda yalnız bırakmayacaklarının altını çizen Tınkır; “Yöneticiler olarak Gaziantep’te takımın yanında olacağız. Şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak için evimize galibiyetle dönmek istiyoruz. Rakibimizin gücü belli. Bu sezon geride kalan süreçte en farklı yenilgiyi Gaziantep temsilcisinden almıştık. Tüm takımımız bu maça ekstra bir konsantrasyonla hazırlandı. Bu ligin en iyi takımı olduğumuz bir kez daha göstermek ve Gaziantep’ten galibiyetle dönerek ilk ikideki yerimizi iyice sağlamlaştırmak istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan ligde 28. hafta mücadelesi yarın oynanacak 9 karşılaşma ile başlayacak. Program şöyle. Yarın: 14.30 Final Gençlik-Tenis Eskrim Dağcılık, 14.30 Genç Telekom-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 15.00 Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Tire Belediyesi, 16.00 Best Balıkesir Basket-Maliye Milli Piyango, 16.00 Başkent Gençlik-İstanbulspor, 16.30 Orman-Vestel, 18.00 Pertevniyal-Gelişim Koleji, 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor.-Selçuk Üniversitesi, 18.00 Akhisar Belediyesi-Optimum TED Kolejliler 4 Mart Pazar: 17.00 Darüşşafaka -Uşak Üniversitesi Belediyesi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri