Selçuk Üniversitesi 12de 12 istiyor

T2BLde üst üste aldığı galibiyetlerle 11 maçlık bir seri yakalayan ve lider Genç Telekom ile zirveyi paylaşan Torku Selçuk Üniversitespor bugün sahasında Darüşşafakayı konuk edecek
Torrku Arena’da oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Ergin Sarı, Mesut Dağhan, Kamil Gürsoy hakem üçlüsü yönetecek.
Sarı-mavili ekip kendi salon ve seyircisi önünde kazanarak seriyi 12 maçı çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Torku Selçuk Üniversitesi As Başkanı Hüseyin Sarıköse, Darüşşafaka maçını kazanıp yollarına emin adımlarla devam edeceklerini belirterek, “Ligde kolay maç yok. Bunu geçen hafta İstanbulspor karşısında bir kez daha gördük. Biz takım olarak her maça aynı ciddiyetle ve kazanmak amacıyla çıkıyoruz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Darüşşafaka maçı da oldukça zorlu geçecek. Rakip takımın son 5 maçını kaybetmiş olması maçın önemini daha da arttırıyor. Hedefimiz kazanıp galibiyet serisini sürdürmek. Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 21. Haftası dün oynana iki maçla başladı. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 21. hafta, Gelişim Koleji-Tenis Eskrim Dağcılık ve Maliye Milli Piyango-Orman karşılaşmalarıyla başladı. 21. Hafta mücadelesi bugün yapılacak 5 maçla devam edecek. Zorlu haftada yarın ise 3 müsabaka oynanacak.
21. Hafta programı şöyle Bugün: Pertevniyal-Gamateks PAÜ (Bayrampaşa Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Kurtdereli Spor Salonu) 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler-Final Gençlik (TOBB Spor Salonu)16.00 Selçuk Üniversitesi-Darüşşafaka (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu), 18.00 Akhisar Belediyesi-Başkent Gençlik (Akhisar Belediye Spor Salonu) 29 Ocak Pazar 15.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor-Genç Telekom (Uşak Atatürk Spor Salonu) 17.00 Tire Belediyesi-Vestel (Tire Spor Salonu), 17.00 Garanti Koza İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Zeyyad Baykara Spor Salonu)
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri