Selçuk Üniversetisi galibiyetle kilitlendi

Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçına kilitlendi.

Basketbol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçına kilitlendi. Sarı-mavililer içerde oynayacağı maçta kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor.Temsilcimiz sezonun ilk maçında rakibini yenmişti. Beko Basketbol Ligi hedefinde olan Trabzon temsilcisi geride kalan haftada evinde Best Balıkesirspor'a yenildi. Trabzonspor'da Selçuk Üniversitesi'nin yakından tanıdığı bir isim de bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sarı-mavili formayı giyen Henry Antawn Dobie bu sezon Trabzonspor'un başarısı için ter döküyor. Yabancı oyuncu performansı ile takımı sırtlayan oyuncular arasında yer alıyor. Torku Selçuk Üniversitesi cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Son iki haftayı mağlubiyet ile kapatan sarı-mavililer bu hafta kazanarak ligdeki kötü gidişine son vermek istiyor. Rakiplerinin kaybettiği haftada liderlik fırsatını kaçıran Selçuk Üniversitesinde tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Oyuncuların moralli olduğu ve galibiyet sözü verdiği belirtildi. Yabancı oyuncular Jeremy Granger ve Willam Clark’ın yükselen performansı maç öncesi teknik kadronun yüzünü güldürüyor.

POTA 19. HAFTA YARIN BAŞLAYACAK

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun on dokuzuncu haftası yarın oynanacak Gelişim Koleji-Bandırma Kırmızı maçıyla start alacak. TB2L’de on dokuzuncu haftanın açılış maçında Cuma günü saat 14.30’da Gelişim Koleji ileBandırma Kırmızı karşı karşıya gelecek. 2 Şubat Cumartesi günü ligde 7 maç oynanırken, üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Torku Selçuk Üniversitesi saat 16.00’da Trabzonspor Basketbol’u konuk edecek. Haftanın kapanış maçında ise lider Mackolik.Com Uşak Üniversitesi, Akhisar Belediyesi ile 3 Şubat Pazar günü saat 15.00’de karşılaşacak. 19. Hafta Maç Programışu şekilde: Yarın 14.30 Gelişim Koleji-Bandırma Kırmızı. Cumartesi 14.00 Fibrobeton İstanbulspor-Yeşilgiresun Belediye, 15.00 İstanbul Bşb.-Göztepe Sportif, 15.00 Vestel-Darüşşafaka, 16.00 Torku Selçuk Üniversitesi-Trabzonspor Basketbol, 16.00 Pi Koleji-Pertevniyal, 16.00 Maliye Milli Piyang-Final Gençlik, Best Balıkesir Basketbol-İzmir Büyükşehir. Pazar 15.00 Mackolik.Com Uşak Üniversitesi- Akhisar Belediyespor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri