Selçuk umut veriyor

Oyuncuların moralli ve göz dolduran bir performans sergilemeleri teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

Torku Selçuk Üniversitesinde oyuncuların moralli ve göz dolduran bir performans sergilemeleri teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Sarı-mavili ekip yenri sezon öncesi umut veriyor.

İlk iki etap kampı ardından hazırlık maçları serisine başlayan Torku Selçuk Üniversitesi’nde işler yolunda. Sarı mavili ekip yoğun hazırlık maçları ile lige kadar son eksiklikleri de gidermenin peşinde.Sarı mavililerde Orçun Göllü yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Zonguldak’ta gerçekten herkes elinden geleni yaptı ve yoğun bir kamp dönemini geride bıraktık. Bazı eksiklerimiz var ama bunları da gidermek adına elimizden geleni yapıyoruz. Artık hazırlık maçlarımıza başladık, eksiklikler daha net gözüküyor. Sahadaki arkadaşlık ve yardımlaşma gerçekten üst seviyede. Sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmak adına mücadele edeceğiz. Sezon sonunda da o kupayı kaldırmak istiyoruz” dedi.

Selçuk Üniversitesi antrenörü Ajlan Kavasoğlu ikinci dönem hazırlık kampını verimli geçtiğini söyledi. Kavasoğlu “Konya’da yaptığımız birinci etap çalışmanın ardından Zonguldakta daha sıkı ve kondisyon ağırlıklı aynı zamanda da topla çalışma yaptığımız zorlu bir kamp geçirdik. Burada yaptığımız ağırlık çalışmalarında tüm sporcularımızın öz verili ve istekli temposu teknik heyet olarak bizleri de ilerisi için fazlası ile ümitlendirdi. Tecrübeli oyuncularımız ile genç sporcularımızın kısa sürede birbirleri ile kaynaşmaları abi kardeşlik duygularının zirveye çıkması bizim takım olma yolunda ki iddiamızı da güçlendir. Teknik heyet olarak Zonguldak kampının bizim için çok faydalı olduğunu gördük. İnşallah bundan sonra ki özel maç ve turnuva müsabakalarında da bu çalışmaların semeresini alacağız” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi oynadığı iki hazırlıkr maçınıda kazanarak yeni sezon öncesi umut dağıttı. Sarı-Mavililer hafta başında Konya’da Pİ Koleji ile karşılaşan temsilcimiz ligde ki rakiplerinden Uşak Üniversitesi ile deplasmanda oynadığı maçı da 75-72 kazandı.Sarı-Mavililer 12-14 Eylül tarihlerinde ise Ankara’da Maliye Milli Piyango, İstanbul BB ve Söğütsen Seramik ile dörtlü turnuvada karşı karşıya geldikten sonra 18-20 Eylül tarihlerinde Federasyon Kupası’nda mücadele edecek. Yarı finale kalması durumunda 23-25, finale kalması durumunda ise 29-30 Eylül tarihleri arasında kupa maçlarını oynayacak temsilcimiz ligin ilk sınavını ise 6 Ekim’de kendi evinde Banvit Kırmızı ile kendi evinde oynayacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri