Selçuk turnuvaya iyi başladı

TB2L de ki temsilcimiz Selçuk Üniversitesi 4 takımın katıldığı Ankara Turnuvasının ilk maçında Genç Telekom ile karşılaştı ve baştan sona üstün oynadığı zorlu maçı 70-66 kazanarak moral buldu.

Orman Spor salonunda oynanan maçta sarı-mavili temsilcimizde sakatlıkları nedeni ile kaptan İbrahim Öztürk, Volkan Ertetik ve Çağlar Baştoklu takımdaki yerlerini alamadılar. Bu önemli eksikliklere rağmen oyuncular genç ama güçlü rakibi karşısında baştan sona oyun disiplinden kopmayarak istekli oyununu galibiyetle taçlandırmayı bildi. Yeni sezon hazırlıklarını oynadığı özel maçlarla sürdüren sarı-mavili ekip ilk galibiyetini Genç Telokomspor’a karşı aldı. Kendi sahasında oynadığı iki Uşak Belediyespor maçını da kaybeden Selçuk Üniversitespor başkentte katıldığı turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Hazırlık maçları ve çalışmalar hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, “Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Beko Basketbol Ligine tekrar yükselmek için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hazırlıklara biraz geç başlamamıza rağmen takımımızdaki ortam, uyum beni sevindiriyor. Özel maç serisine de başladık. İlk iki maçımızı sahamızda oynadık. Uşak Belediyespor ile oynadığımız bu iki maçı da kaybettik. Ancak sezon öncesi oynanan hazırlık maçları lig için ölçü değildir. Ankara’da katıldığımız turnuvada ise ilk galibiyetimizi aldık. Bu galibiyet de bizim için ölçü değil. Amacımız teknik heyet ve oyuncuların karşılaşmalarda yaptıkları hataları görerek sezonun başlamasına kadar bu eksikleri gidermelerini sağlamak. Sezona en iyi şekilde başlayarak Selçuk Üniversitespor’u hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. Bu hedef için yönetimdeki arkadaşlarımız, oyuncularımız ve sporcularımız var gücü ile çalışıyor. Bu çalışmaya Konya halkının ve taraftarımızın desteği de eklenirse bu zorlu yolu yara almadan tamamlayacağımızı düşünüyorum. Beko Basketbol Liginde iken herkes taraftarımızdan ve 19 Mayıs Spor Salonu’nun ambiyansından bahsediyordu. Taraftarlarımızdan yeni sezondan aynı heyecan ve coşku ile takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Onların gücünü ve etkisinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Bu gücü ve desteği yanımızda görmek istiyoruz. Bu güç ve destekle zorlu maçlardan kolay galibiyetler alabiliriz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri