Selçuk Trabzon’a kilitli

Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesporda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Sarı-mavili ekip Trabzona ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

TB2L mücadele veren Selçuk Üniversitesi hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Hedefini Play-Off olarak belirleyen temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Cuma günü Trabzon’a gidecek. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu Karadeniz deplasmanından puala dönmek.

Cumartesi günü Trabzonspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Kürşat Turgut , “Hafta sonu zor bir rakip ile karşılaşacağız. Trabzonspor ligdeki en güçlü rakibimiz. Henüz yenilgileri yok. Durumun böyle olması bizi daha da hırslandırıyor. Hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirip Trabzon’dan galibiyetle dönmek için mücadele edeceğiz. Biz de ekip olarak iyi bir çıkış yakaladık. Sahamızda oynadığımız bütün maçları kazandık. Tek yenilgimizi deplasmanda aldık. Hafta sonu da zor bir deplasmana gidiyoruz. Trabzonspor galibiyeti ile ilk deplasman maçını kazanmak hem de Liderlik yolundaki en büyük rakibimizi yakalamak istiyoruz. Art arda alınan galibiyetler takımımızın özgüvenini yerine getirdi. Oyuncularımızı sakatlıklardan kurtulması ve yabancı oyuncumuzun takıma çabuk uyum sağlaması galibiyetlerde büyük rol oynadı. Sezon başından beri söyülyoruz amacımız geldiğimiz yere geri dönmek. Biz yönetim olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma verdikleri ve bsundan sonra verecekleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sahamızda oynadığımız maçları kazanmamızdaki en büyük etken olan taraftarımıza da minnettarım. Desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri