Selçuk Trabzon seferinde

Son haftalarda çıkış yakalayan Üniversitespor Trabzon maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün Karadenize hareket edecek olan sarı-mavililer lideri evinde yenerek moral bulmanın hesaplarını yapıyor
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda lider Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün Trabzon’a gidecek olan temsilcimiz kamp yaparak zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz, ligde lider durumda bulunan Trabzon önünde alacağı galibiyetle zirveye ortak olmak ve moral bulmak istiyor. Sarı-mavililer, yaptığı çalışmasında da Trabzon maçının taktik provasını Bölgesel lig takımlarından Selçuklu Belediyespor maçında denedi.  TAKIMDA EKSİK OYUNCU YOK  
Sarı-Mavililerde Trabzon maçı öncesi sakat oyuncu bulunmuyor. Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeni ile bir türlü ideal kadrosu ile mücadele edemeyen Selçuk Üniversitesinin Trabzon karşısında eksiksiz olarak sahaya çıkacağını açıklayan Baş antrenör İsmail Beleş: “Lig bu sezon son 25 yılın en çetin ve sert sezonu olarak dikkatleri çekiyor. Herkes sahaya kazanmak için çıkar. Bu maçların favorisi yoktur. Kazanmak istiyoruz ve bu konuda da sporcularıma güveniyorum” dedi.
Trabzonspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarının altını çizen Beleş; “Trabzonspor bu ligin en güçlü ekiplerinden birisi. Şuana kadar oynadıkları 4 maçı da kazandılar. Ligin en güçlü kadrosuna sahip bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Bizde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık özellikle evimizde sergilediğimiz oyunla hiç maç kaybetmedik. Sakat oyuncularımızın düzelmesi ve yabancı oyuncularımızın takıma çabuk adapte olmaları ilerleyen haftalar için çok iyi oldu. Bu güne kadar deplasmanda tek maç oynadık ve onu da kaybettik. Sahamızda ise oynadığımız tüm maçları kazandık. Bu başarımızı dış saha maçlarına da taşımak istiyoruz. Trabzon deplasmanında bunu kırmak istiyoruz. Final gibi maç olacağına inanıyorum. Onların yenilgisiz olması, bizi daha da hırslandırıyor. Hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirip Trabzon’dan galibiyetle dönmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
YÖNETİM TRABZONA ÇIKARTMA YAPACAK
Selçuk Üniversitesi yönetimi hafta sonu Trabzonda oynanacak zorlu maça yönetim kurulu olarak tam kadro gitme ve takıma destek olma kararı aldı. Yönetim haftalık toplantısında ki kararları açıklayan yönetim kurulu üyesi Yavuz Tezcan: “Takımımız lige iyi bir başlangıç yaparak ilk hafta maçlarında lige geç başlamamızın eksiklerini gidermeye çalışmıştır. Bu konuda başta Baş antrenörümüz İsmail Beleş ve teknik heyet olmak üzere tüm sporcularımız iyi niyetle çalışmışlar maçlarda da yüreklerini ortaya koyarak zorlukları aşmışlardır. Bu lig iki aşamalı ve uzun bir maratondur. Trabzonun geçen yıldan bu güne iddiasını yakından biliyoruz. Ancak rakibimizin konumu ve iddiası ne olursa olsun biz takım olarak Trabzon kadar iyi ve tecrübeli bir takımımız. Sporcularımızın bu maçta da sonuç ne olursa olsun yürekleri ile oynayacaklarına sonuna kadar inanıyoruz. Zaten onların yüreklerini ortaya koymaları iyi sonuç için yetmektedir. Bizde yönetim kurulu olarak bu zorlu maçta eksiksiz olarak takımımızın yanında olacağız ve maçı izleyeceğiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri