Selçuk temkinli

Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı, “Geçmişten dersler alarak yeni sezonda Beko Basketbol Ligi hedefine ulaşma noktasında doğru adımlar atmaya gayret gösteriyoruz” dedi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Pazartesi günü başladığı yeni sezon hazırlıklarında ilk olarak atletizm çalışmalarına ağırlık veren temsilcimiz yeni haftayla birlikte top çalışmalarına başlayacak. Hedefini Beko Basketbol Ligi olarak belirleyen ekibimiz tüm hazırlıklarını bu doğrultuda sürdürürken Kulüp Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, yeni sezon öncesi kadro yapısında ciddi bir değişikliğe gittiğine dikkat çekerek, “Aslında biz mevcut takımı korumak amacındaydık; ancak şartlar gereği neredeyse takımın tamamını yenilemek durumunda kaldık. Önemli oyuncular aldık. Ekibin başına da bu ligi çok iyi tanıyan Ayhan Kalyoncu hocamızı getirdik. Bu takımın ligde mücadele etmesi çok önemli. Biz bu yolda yine bir adım attık. Bu kez geçen yılların aksine erken davranıp gerekli hamleleri yapmaktayız. İnşallah sonu bizim için hayrolan bir sezona gireceğiz. Hafta başında yeni yönetimimizi de oluşturacağız. Tabiri caizse yoğurdu üfleye üfleye yiyor ve adımlarımızı doğru atıyoruz. Geriye dönüp ahlar vahlar çekmek yerine geçmişten dersler alarak, hep birlikte el ele vererek bu takımı Birinci Lige çıkartacağız. Şehirdeki ivmenin hareketlenmesiyle birlikte hem futbolda hem de basketbolda daha üstlerde oluruz. Önemli olan spora hizmettir ve şehrin marka değerinin artmasıdır” dedi. 
Kamanlı, ana sponsor Torku ile uzun soluklu bir anlaşmalarının olduğuna da dikkat çekerek, “Ana sponsorumuz Torku ile çok iyi bir beraberlik yakalamış durumdayız. İnşallah beraberliğimiz uzun yıllar sürecek. Bunun yanı sıra şehir katkısı adına sponsorlarla görüşmelerimiz sürüyor. Yine yönetimin tamamen Konya şehrine mal olması ve şehirle bütünleşmesi adına genel kurulda yönetici sayımız artacak” diye konuştu.
SAĞLIK KONTROLLERİ BAŞLADI
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde sağlık kontrolleri başladı. Kızılay Hastanesi’nde gruplar halinde bir dizi sağlık taramasından geçirilecek olan teknik kadro ve oyuncuların kontrolleri başladı. Genel Menajer Yaşar Berber ve 9 oyuncu sabah saatlerinde Kızılay Hastanesi’nde sağlık taramasından geçirildi. Sarı-mavili ekibin bazı oyuncularının kan verirken bir hayli zorlanması dikkatlerden kaçmadı.  Sağlık kontrolleri ilerleyen günlerde devam edecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri