Selçuk telafi peşinde

Selçuk Üniversitesi bugün sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni ağırlıyor. Torku Arena'da oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Temsilcimizin hedefi Kepez yenilgisini telafi etmek
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 4. hafta maçında bugün güçlü rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor. Geride kalan 3 maçın ikisini kazanan diğerini ise kaybeden Sarı-mavili ekip kendisi gibi 5 puanı bulunan Gaziantep temsilcisiyle oynayacağı zorlu maçı kazanarak iç sahada 2'de 2 yapmak amacında.
Gaziantep Büyükşehir ile önemli bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Baş antrenör Ayhan Kalyoncu, "Geçen hafta deplasmanda Kepez Belediyespor'a yenilmiş olmamız nedeniyle bu maçın önemi bizim için iyice arttı. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak galibiyete uzanan taraf olacağız" dedi.
İyi bir takımla karşılaşacaklarına dikkat çeken Kalyoncu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, grubun iddialı takımları arasında yer alıyor. Önemli transferler yaptılar ve hedeflerini açık bir şekilde ortaya koydular. Biz de iddialı ve güçlüyüz. Zor bir maç olacak. Zaten ligde kolay maç yok. Biz her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız. Hafta boyunca rakibi iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah antrenmanlardaki uygulamaları sahaya en iyi şekilde yansıtıp haftayı galibiyetle kapatacağız" diye konuştu.
Taraftara da seslenen Kalyoncu, "Konya'ya geldiğim ilk günden beri taraftar gücünün önemine dikkat çekiyorum. Selçuk Üniversitesi taraftarı, Türkiye liglerinin en iyi seyirci grubu arasında yer alıyor. Basketbolu bilen, heyecanının sahaya en iyi şekilde taraftarımıza şampiyonluk yolunda çok ihtiyacımız var. Onların vereceği destekle engelleri birer birer aşıp hedefe ulaşacağız" diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitesi-Gaziantep Büyükşehir Belediye maçı Selçuk Üniversitesi Torku Arena'da saat 16.00'da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen maçı İsmail Keser-Ruhi Nezihi Soydan-A. Taner İbin hakem üçlüsü yönetecek. Sarı-mavili ekibimizde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Geçen hafta forma giyemeyen kaptan Murat Yolcu'nun da bugün takımdaki yerini alması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri