Selçuk TEDi bekliyor

Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu oynayacağı İstanbul TED maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.
Sarı-mavililer önceki gün akşam Mersin ile oynanan özel maçı 88-65 kaybetti
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü karşılaşacağı İstanbul TED maçının hazırlıklarını Antrenör Halil Üner nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren Sarı-Mavililer öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışıyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.
İstanbul TED takımından çekinmediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesispor Antrenörü Halil Üner” Zor bir maç olacak. Ancak rakibimizden çekinmiyoruz. Çok iyi bir takımız. Oyuncularımızın hepsi kaliteli ve yetenekli oyuncular. Cumartesi günü iyi bir oyun sergileyip, maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi takımın yabancı bir oyuncu ile takviye edilmesi için kolları sıvadı. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut Başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu baş antrenör Halil Ünerin isteği doğrultusunda takıma ikinci bir yabancı oyuncu alınması isteğini kabul etti. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır sezon başından bu yana görev alan tüm teknik adamların isteklerinin bir bir yerine getirildiğini söyleyerek; “Biz bu takımın mutlu sona ulaşabilmesi için Konya iş dünyası olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu konuda da sezon başında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin yanı sıra başarı için gerekirse daha da fedakarlıklar yapacağız. Şimdi takıma ikinci bir yabancı alınması için hocamızın isteğini kabul ettik” dedi
Öte yandan Sarı-mavililer önceki gün akşam deplasmanda Beko Basketbol Ligi ekibi Mersin Büyükşehir ile özel maç yaptı. Takımı yakından daha iyi tanıyabilmek ve güçlü rakipleri ile yapacağı maçlara kadar sistemini oturtmak isteyen Halil Üner yönetiminde sahaya çıkan sarı-mavililer, 3 ABD’li oyuncusu ile mücadele eden rakibi karşısında oyun olarak iyi bir görüntü verdi. İlk yarısı 47-24 ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üstünlüğü ile sona eren müsabakanın sonucu da 88-65 ev sahibi takım lehine sonuçlandı. Mersin maçının kafile başkanı ve As Başkan Ali Arıkoğlu, sporcuların Mersin karşısında inanılmaz bir savunma yaptığını belirterek şunları söyledi. “Takımımızı ilk kez bu maçta bu kadar istekli ve arzulu izledik:”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri