Selçuk TED sınavında

Selçuk Üniversitesi, Lig’in 5. haftasında bugün lider TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönerek alınan yenilgileri telafi etmek
Türkiye Erkekler Basketbol Lig’i B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Lig’in 5. haftasında bugün lider TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. TOBB Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma Saat 16.00’da başlayacak. Zirve hesapları yapan Selçuk Üniversitesi’nin lider TED karşısında vereceği önemli sınavda Ali Özyurt, Ali Rıza Bozokoğlu ve Uygar Kurt hakem üçlüsü görev yapacak. Üst üsbte aldığı iki yenilgi ile Lig’de 6 puanla 6. sıraya gerileyen sarı-mavililer, 8 puanla lider durumda bulunan TED Ankara Kolejliler’i mağlup ederek moral kazanmak ve iyi bir çıkış yakalamak istiyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından istifa eden antrenör Ayhan Kalyoncu’nun yerine hoca arayışlarını sürdüren sarı-mavililerde, takımın çalışmalarını kaptan Murat Yolcu sürdürdü. Zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönerek tüm sevenlerini mutlu etmenin hesaplarını yapan Üniversite’de önemli bir eksik bulunmuyor.
Yardımcı Antrenör Barış Özcan, bugün Ankara’da oynayacakları maça iyi konsantre olduklarını söyleyerek, “Optimum TED Ankara Kolejliler maçının ne kadar zorlu geçeceğini, rakibimizin gücünü ve iddiasını biliyoruz. Ama biz de iyi bir takımımız ve oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz rakip yok. Takım üzerindeki olumsuz havayı süratle atıp bu maçı kazanmak istiyoruz. Tamamen bu maça yoğunlaştık. Yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Pazartesi gününden bu yana her antrenmanda yanımızda olan bizlere güven veren herkese bayram hediyesi vermek istiyoruz” dedi.
Kulübün basın sözcüsü Güven Öten ise henüz ligin başında olduklarını belirterek, “Takım oyuncularımıza olan güvenimiz sonsuz. Biz bu çocuklar ile yola çıktık ve sezon sonunda da yine bu gençlerimiz ile mutlu sonu hep birlikte yaşayacağız. Yönetim kurulu olarak sezon başında ki hedefimizden ve heyecanımızdan en küçük bir sapma yok. Bugün Ankara’ya yönetim olarak hep birlikte gidip kazanmanın sevincini yaşayacağız” diye konuştu.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda 5. hafta dün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Haftanın ilk maçlarında Tenis Eskrim Dağcılık ile İTÜ Kalebodur ve Gelişim Koleji ile Hacettepe Üniversitesi karşılaştı. Zorlu haftada bugün oynanacak maçların programı ise şöyle:  16.00 Gaziantep Bş. Bld.–Beykoz (Kamil Ocak Spor Salonu) 17.00 İstanbulspor–Başakşehir (İst. Lis. Zeyyat Baykara Spor Salonu) 17.00 Optimum TED A. Klj.–Torku Selçuk Üniversitesi (TOBB Spor Salonu) 17.00 Kepez Belediyesi–Akhisar Belediyesi (Kepez Belediyesi Spor Salonu).
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri