Selçuk TED karşısında

Bugün Ankara da başlayacak olan 4’lü turnuvada boy gösterecek olan Torku Selçuk Üniversitesi ilk maçını ev sahibi TED Ankara Kolejliler ile saat 17.00 de oynayacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Ankara?da yarın başlayacak özel bir turnuvaya katılıyor. Hazırlıklarını bugün akşam yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak olan Sarı-mavili ekip TED Ankara Kolejliler tarafından düzenlenen turnuvanın ilk maçında bugün saat 17.00de ev sahibi takımla karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında ise Hacettepe Üniversitesi ile Gelişim Koleji karşılaşacak.

KALYONCU: YABANCI ARAYIŞI SÜRÜYOR

Yaklaşık iki aydır lige hazırlandıklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Kalyoncu, Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmekteyiz. Artık lig öncesi son rötuşları yapıyoruz. Ankara’da katılacağız turnuva ve akabinde bizim ev sahipliğimizde gerçekleştirilecek hazırlık turnuvasıyla birlikte lige büyük ölçüde hazır olacağız. Yerli transferimizi bitirdik. Şimdi bir tek yabancı eksiğimiz kaldı. Bunun için yoğun bir şekilde arayışlarımız sürüyor. 3-4 tane isim belirledik. Muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde takıma maksimum düzeyde katkı sağlayacağına inandığımız yabancı oyuncuyu aramıza dahil edeceğiz dedi.

KEÇELİ: TEK HEDEFİMİZ 1. LİGE ÇIKMAK

Uzun seneler çalıştığı Selçuk Üniversitesinde yeniden aynı imkanı bulduğu için mutlu olduğunu belirten teknik menajer Fevzi Keçeli, Takımı tekrar 1. Ligde görmek istiyoruz ve bu noktada katkım olabileceğini düşünerek buraya geldim. Lig hazırlıklarımız sürüyor. Önümüzdeki turnuvaları en iyi şekilde değerlendirip sezona her yönüyle güçlü girmek istiyoruz. Torku Selçuk Üniversitesi olarak şampiyonluk adayıyız. Çok güvendiğimiz bir hocamız ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Hedefimiz Beko Basketbol Ligine yükselmek ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri