Selçuk tatil yapmıyor

Ligde ilk yarı sona ermesine rağmen Selçuk Üniversitesi tatile girmedi. Sarı-Mavililer Ankaraya giderek iki hazırlık maçı oynadı

TB2L B grubunda ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde Hacettepe Üniversitesi yenilgisi ile ilk yarı sona ermesine rağmen takım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Baş antrenör Altar Tunçkol’un isteğini gündeme alan yönetim kurulu takımın maç performansını artırmak ve aksayan yönleri daha iyi görebilmek amacıyla takımın iki hazırlık maçı yapması teklifini kabul etti.

Buna göre Torku Selçuk Üniversitesi kafilesi Ankara’ya giderek ve Genç Telekom ile bir hazırlık maçı yaparken, Sarı-Mavililer dünde Ormanspor ile karşı karşıya geldi. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten teknik heyetten rapor istediklerini ifade ederek” Yönetim kurulu olarak ilk yarının son maçının ardından teknik heyetten geniş kapsamlı bir rapor istedik. Bu doğrultuda yine radikal kararlar arifesindeyiz. Takımın ligin ikinci yarasında ilk bölümü istenilen yerde tamamlayabilmesi için her türlü fedakarlığın devam etmesi kararlaştırıldı. Elbette son yenilgi ile moraller bozuldu. Ama kısa sürede toplanıp önümüze bakmak zorundayız” dedi.

Torku Selçuk Üniversitesi teknik heyeti ve sporcuları ilk yarı sona ermesine rağmen ikinci yarı için çalışmalarına 1 günlük aranın ardından yeniden başlarken camiada moraller son derece bozuk. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Hacettepe Üniversitesi karşısında alınan yenilginin yönetimi ve basketbol camiasını derinden üzdüğünü söyleyerek Biz bu takımın yeniden Beko Basketbol ligine yükselebilmesi için maddi manevi her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Ancak bazı oyuncularımızdan maalesef beklenen performansı göremiyoruz. Eğer bu maçta biraz istekli olsaydık ve maçı da kazanmayı yürekten isteseydik sahadan galip ayrılan ve ligin ilk yarısını da biraz olsun arzu ettiğimiz yerde tamamlayabilirdik. Ancak ikinci yarı daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu konuda yönetim kurulu da üzerine düşeni yapacaktır” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri