Selçuk taraftarı ile buluşuyor

Sezona deplasman galibiyeti ile merhaba diyen Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu sahasında ilk maçına çıkarak uzun bir aradan sonra taraftarı ile buluşacak. Taraftarların bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor
Bu sezon ilk kez taraftarlarının önünde lig mücadelesi için çıkacak olan sarı-mavililer Gelişim Koleji maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanırken yönetimde sporseverleri Cumartesi gün saat 16.00 da başlayacak olan zorlu maça davet etti.
TB2L de ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu grubun zorlu takımlarından Gelişim Koleji ile oynayacağı maç için çalışmalarını sürdürürken yönetim de Cumartesi günkü adeta erken gelen final maçı niteliğinde ki karşılaşmaya sporseverleri davet etti.
Kulüp Basın sözcüsü Güven Öten geçen sezon kıl payı kaçırılan şampiyonluk vizesinin bu yıl elde edilebilmesi için yönetim ve teknik heyet olarak işi baştan sıkı tutmaya çalıştıklarını söyleyerek “Konya olarak sporda da tüm branşlarda en üst liglerde olmak durumundayız. Konya’nın gücünü büyüklüğünü ve ismini en güzel şekilde duyurabilmek Konya insanının güzelliğini sportmenliğini ilan etmek istiyorsak en üst liglerde başarılı olmak durumundayız. Konyaspor’umuz gibi Torku Selçuk Üniversitesi de basketbolda Türkiye’nin en üst liginde yer almak zorunda. Bunun bilincinde işi baştan sıkı tutuyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul deplasmanında İTÜ gibi güçlü bir vizyona sahip olan takımdan alınan deplasman galibiyetinin güzelliğini bu hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Gelişim Koleji maçında devam ettirmek istiyoruz. Bu maçı kazanmaktan başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz. Takımın moral motivasyonu en üst düzeyde. Hafta başında yaptığımız yeni transfer, Trabzonspor’dan alınan Fırat’ın eski kulübü ile hiçbir pürüzünün kalmaması bizi daha da güçlendirdi. Şimdi Türkiye liglerinin en vefakar ve bilinçli taraftarlarını Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan maçta takımlarını desteklemeye davet ediyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile süper bir maç bizi bekliyor” dedi.      

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri