Selçuk taktik çalışıyor

Selçuk Üniversitespor yarın sahasında oynayacağı İstanbul BŞB hazırlıklarını sürdürürken izlediği maç kasetleri ile rakibinin oyun sistemini tanıyor
TB2L A Grubunda hafta sonu kendi evinde kendi güçlü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Selçuk Üniversitesi bu zorlu maçın hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Maç kasetlerini izleyerek rakibi analiz eden ve bu maça yönelik taktik varyasyonlar deneyen temsilcimiz bugün tek antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-mavililerde antrenmanda çarpışan ABD’li oyuncu Antonio Meeking ile genç Emrah yapılan sağlık kontrolünün ardından dün yeniden takımla birlikte çalışmalara başladılar.

Antrenör İsmail Beleş, ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dikkat edilmesi gereken çok ciddi ve tehlikeli bir rakip olduğunu söyleyerek, “Bu haftaki rakibimiz kadrosunda yabancı oyuncusu olmadan şampiyonluk adaylarından Beykoz’u 83-74 yenerek, sürpriz sayılabilecek bir sonuca imza attı. İstanbul temsilcisi, ilk yarıda Sezgin Eriş ile ikinci yarıda da Serkan Özver-Deniz Yiğit ikilisi ile etkili olarak rakibinin maç boyunca üstünlüğü ele geçirmesine izin vermedi. Biz kendi evimizde hiçbir maçı kaybetmeden yolumuza devam etmek, sonuçta da hedefimize ulaşmak istiyoruz. Hafta boyunca yapılan çalışmalarda sporcularımızın yüksek moralli oluşları ve hırsları bizleri mutlu etti. İnşallah bugün ve yarın yapılacak çalışmalar ile bu maça çıkıp sahadan seyircimizin de desteği ile yine mutlu ayrılacağız’ dedi.

KAFTANOĞLU: TARAFTARI MAÇA BEKLİYORUZ

Selçuk Üniversitesi Spor Kulübünün Basketbol Şube Sorumlusu iş adamı Bülent Kaftanoğlu Cumartesi günü saat 16.00’da Torku 19 Mayıs Arena’da oynanacak maça tüm üniversite öğrencilerini ve basketbol severleri davet ederek, “Alınan galibiyetlerde, mutlu günlerimizde Selçuk Üniversitesi’nin o muhteşem taraftarını görmek istiyoruz. Lig bu sezon inanılmaz zor ve çetin geçiyor. Taraftarlarımız olmadan mutluluklarımızı doyasıya yaşayamıyoruz. Bu yüzden tüm spor camiasını Cumartesi günkü maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi

MHK tarafından hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri de açıklandı. Buna göre Selçuk Üniversitesi-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının teknik komiserliğini Önder Kaya yaparken müsabakayı da İsmail Keser-Ozan Gönen hakem ikilisi yönetecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri