Selçuk sıkı çalışıyor

Ligin zirvesinde yoluna devam etmek isteyen ve son sekiz haftayı da kazanarak tamamlamak isteyen Selçuk Üniversitesi, Pertevniyal maçının hazırlıklarını bugün bitiriyor

Ligin zirvesinde yoluna devam etmek isteyen ve son sekiz haftayı da kazanarak tamamlamak isteyen Selçuk Üniversitesi, Pertevniyal maçının hazırlıklarını bugün bitiriyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde galibiyet almak

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yarın kendi sahasında oynayacağı Pertevniyal maçı öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Kendi sahasında oynayacağı bu maçı kazanmak ve ligin zirvesindeki yerini korumak isteyen sarı-mavililer, baş antrenör Ahmet Kandemir yönetiminde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün yapacağı taktik idmanının ardından kampa girip maç saatini beklemeye koyulacak temsilcimizde eksik bulunmuyor.

Pertevniyal’in ligin en mücadeleci takımlarından birisi olduğuna dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Mustafa Baykan, “Anadolu Efes’in altyapısı olan Pertevniyal, genç bir kadroya sahip. Oyuncular kendilerini göstermek adına mücadeleci ve sert bir basketbol oynuyor. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçta zorlanmıştık. Yine zor bir maç bizi bekliyor. Ancak bu zorlu karşılaşmayı taraftarımızın da vereceği destek ile kazanacağımıza inanıyorum. Teknik kadromuz ve oyuncularımız bu maça çok iyi hazırlandılar. Hiçbir rakibi asla küçümsemeden tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıp kalan 8 maçımızı kazanıp lider olarak Play-Off’a yükselmek amacındayız” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu ise Sezon başında belirledikleri şampiyonluk hedefi doğrultusunda yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyledi. Play-off hedefine ulaştığımız gibi son 8 haftaya da lider girdiklerini ifade eden Arıkoğlu; “Kalan maçları da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ligde kolay maç yok. Bu haftaki Pertevniyal maçı da zor geçecek. Rakibimiz çok genç ve dinamik bir kadroya sahip. Biz ise oyuncularının tamamına yakını Beko Basketbol Ligi deneyimine sahip bir takımız. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak bu maçı da kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Torku Selçuk Üniversitesi-Pertevniyal maçı yarın 19 Mayıs Spor Salonu Torku Arena’da saat 16.00’da başlayacak. Ligde 31. hafta heyecanı ise bugün oynanacak iki maçla başlayacak.  orlu haftanın programı ise şöyle: Bugün: 14.30 Final Gençlik-Genç Telekom, 14.30 Gelişim Koleji-Uşak Üniversitesi. Yarın: 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Pamukkale Üniversitesi, 15.00 Vestel-Başkent Gençlik, 16.00 Selçuk Üniversitesi-Pertevniyal, 16.00 TED Kolejliler-Maliye Milli Piyango, 16.30 Orman-Darüşşafaka. 18 Mart Pazar: 17.00 Tire Belediye-Best Balıkesir, 17.00 İstanbulspor-Akhisar Belediye.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri