Selçuk seriyi sürdürdü

Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi evinde ağırladığı Akhisar Belediyeyi 86-74 mağlup ederek galibiyet sersine bir yensini daha ekledi
Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi B Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, kendi evinde Akhisar Belediyespor’u 86-74 mağlup etti. Bu sonuçla ligdeki yükselişini sürdüren temsilcimizde yüzler gülüyor.  Akhisar Belediyespor karşısında alınan galibiyetle Beko Basketbol Ligi yolunda bir engeli daha aştıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Zor bir maç oldu. Oyuncularımız üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Alınan bu galibiyetle hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne bir adım daha yaklaşmış olduk. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçları düşünmeye başladık. Selçuk Üniversitesi olarak kalan maçları da kazanmak istiyoruz” dedi. Öte yandan Sarı Mavililer bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Hacettepe Üniversitesi maçının hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından bugün yapacağı antrenmanla start verecek.
Maç sonu değerlendirmesinde bulunan Yardımcı antrenör Barış Özcan kendileri açısından zor bir maç olduğunu ancak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, “Özellikle ilk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Savunmada sıkıntı yaşadık. Ama maçın ikinci yarısında istediğimiz oyunu ortaya koyarak rakibimiz karşısında üstün bir oyun sergiledik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Takımımıza Halil Üner hocamızın gelmesi ile birlikte takımımızda ayrı bir hava oluştu. Halil hocamız sert bir oyun şekli uyguluyor. İnşallah önümüzdeki maçları da kayıpsız atlatarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. Takım kaptanı Murat Yolcu ise maç sonu değerlendirmelerinde “Maça istekli ve coşkulu bir şekilde çıktık. Ancak ilk yarıda biraz sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntıyı ikinci yarıda atlatarak rakibimizi mağlup ettik. Galibiyet aldığımız için mutluyuz. Takım olarak zorlu maçlar bizi bekliyor. Halil hocamızla birlikte takım olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşarak taraftarımıza şampiyonluğu hediye edeceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri