Selçuk seri yakalamak istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi hafta sonu kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Düzce Gençlik maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Üç maçlık galibiyet serisinin ardından Trabzonspor ve Hacettepe Üniversitesi’ne yenilen Sarı-Mavililer, cumartesi günü evinde oynayacağı Düzce maçını kazanarak yeni bir seriye adım atmak amacında.

İkinci yarının flaş takımlarından birisi olan ve üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Düzce ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Düzce ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Son iki maçımızı kaybetmemiz takımda ister istemez moralleri bozdu. Trabzon karşısında kötü bir performans ortaya koymuştuk. Hacettepe Üniversitesi karşısında iyi oynamamıza rağmen hakemlerin yanlı kararlarını aşamadık. Bu iki maç bizim adımıza artık geride kaldı. Bu maçlardan gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlara yoğunlaşmamız gerekiyor” dedi.
Düzce Gençlik maçını kazanarak yeni bir seri yakalamak istediklerini ifade eden Kaftanoğlu, “Ancak zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz yaptığı transferlerle güçlendi ve iyi maçlar çıkarıyorlar. Bu hafta da Beykoz’u 30 sayı farkla mağlup ettiler. Biz maç gününe kadar sıkı bir şekilde hazırlanıp, taraftarımızın da vereceği destekle rakibimizi yeneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri