Selçuk seri istiyor

Trabzon ve Hacettepe yenilgisi ile düşüşe geçen sarı-mavililer, cumartesi günü oynayacağı Düzce Gençlik maçını kazanarak yeni bir çıkış ve galibiyet serisi yakalamak istiyor


Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi hafta sonunda kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Düzce Gençlik maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Üç maçlık galibiyet serisinin ardından Trabzonspor ve Hacettepe Üniversitesi’ne yenilen Sarı-Mavililer, cumartesi günü evinde oynayacağı Düzce maçını kazanarak yeni bir seriye adım atmak amacında.

İkinci yarının flaş takımlarından birisi olan ve üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Düzce ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Düzce ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Son iki maçımızı kaybetmemiz takımda ister istemez moralleri bozdu. Trabzon karşısında kötü bir performans ortaya koymuştuk. Hacettepe Üniversitesi karşısında iyi oynamamıza rağmen hakemlerin yanlı kararlarını aşamadık. Bu iki maç bizim adımıza artık geride kaldı. Bu maçlardan gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlara yoğunlaşmamız gerekiyor” dedi.
Düzce Gençlik maçını kazanarak yeni bir seri yakalamak istediklerini ifade eden Kaftanoğlu, “Ancak zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz yaptığı transferlerle güçlendi ve iyi maçlar çıkarıyorlar. Bu hafta da Beykoz’u 30 sayı farkla mağlup ettiler. Biz maç gününe kadar sıkı bir şekilde hazırlanıp, taraftarımızın da vereceği destekle rakibimizi yeneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Temsilcimiz Selçuk Üniversitesinin yer aldığı TB2L A grubunda 17 hafta maçları oynanan maçlarla tamamlanırken puan cetvelinde zirve mücadelesinde değişiklik olmadı. 17.Hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar şöyle: Gelişim Koleji 79  Vestel 92 Hacettepe Üniversitesi 70 Selçuk Üniversitesi 59 Pertevniyal 93  Final Spor 75 İTÜ 68  Optimum TED Ankara Koleji 77 Yeni Nesil 65  Ormanspor 85 Trabzonspor Basketbol 78  İstanbul Büyükşehir Belediyesi 62 Düzce Gençlik 83 Beykoz 53

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri