Selçuk sahasında kazanıyor

Türkiye 2. Basketbol Erkekler Liginde mücadele eden Selçuk Üniversitesporda hafta sonu sahasında oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıkları sürüyor.

Geçtiğimiz hafta Trabzon deplasmanından yenilgi ile dönen sarı-mavili ekip bu maçı unutup bir ana önce yarasını sarmak istiyor. Sahasında oynadığı 3 maçı da kazanan Selçuk Üniversitespor Hacettepe karşısında da bu seriyi sürdürmek istiyor.

İç sahadaki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyleyen antrenör İsmail Beleş Trabzon maçını unuttuklarına ve artık Hacettepe maçına konsantre olduklarını ifade etti. Beleş, “ Lig uzun bir maraton illaki galibiyetler olduğu gibi yenilgilerde olacak. Ancak bizim belli bir hedefimiz var bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. İç sahada oynadığımız maçların tümünü kazandık. Ancak dış sahada bu başarıyı gösteremedik. En kısa sürede dış saha şanssızlığımız yeneceğimizi düşünüyorum. Hafta sonu yine sahamızda ligin yine güçlü ekiplerinden birisi olan Hacettepe ile karşılaşacağız. Bu zorlu mücadeleyi kazanarak hem evimizdeki başarımızı sürdürmek hem de Trabzon maçını telafi ederek üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz taraftarımızın da büyük desteği ile bu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.
Selçuk Üniversitespor bu sezon oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 yenilgi aldı. Sarı-mavili ekip topladığı 8 puanla sıralamada 4. basamakta yer alıyor. Selçuk Üniversitesi bu galibiyetlerin hepsini kendi sahasında oynadığı maçlarda aldı. Sezona Orman Gençlik maçı ile merhaba diyen sarı-mavili ekip bu maçı kazanarak lige galibiyetle başlamış oldu. İkinci hafta ise Beykoz deplasmanına konuk olan Selçuk ekibi bu deplasmandan eli boş döndü.  Sezonun 3. maçında ise sahasında bu defa Final Gençlik ile karşı karşıya geldi. Rakibini 86-77 yenen sarı-mavili ekip evindeki ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Fikstür gereği 4. hafta maçını da evinde oynayan Üniversite bu defa İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bu maçı da kazanan sarı-mavili ekip sahasında 3’te 3 yapmış oldu. Son olarak ise lider Trabzon deplasmanına konuk olan Selçuk Üniversitespor rakibi karşısında iyi oynadı fakat bu oyun galibiyet için yeterli olmadı ve sahadan yenilgi ile ayrıldı. Sarı-mavili ekip sezonun 6. hafta maçında ise cumartesi günü sahasında Hacettepe’yi konuk edecek. Sahasındaki oynadığı tüm maçları kazanan Selçuk Üniversitespor Hacettepe’yi de geçerek sahasında 4’te 4 yapma hedefinde.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri