Selçuk rövanşı istiyor

2. Ligde ilk yenilisini Beykozdan alan Selçuk Üniversitesi, zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Yönetim kurulu, tüm taraftarlarını Beykoz sınavına davet etti

Sezonun ikinci yarısına Ormanspor mağlubiyeti ile başlayan sarı-mavililer, Beykoz maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. TB2L A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi, ligde ilk yenilgiyi Beykoz maçında almış ve bu yenilgi sonrası takımı takviye yönüne gitmişti. Sarı-mavili kulübün yöneticileri, tüm taraftarları bu maça davet ederek, “Beykoz’u sahamızda seyircimizin desteği ile yenerek o yenilginin acısını çıkartacağız” dediler.

Zorlu maçın hazırlıklarını tam kadro halinde sürdüren Selçuk Üniversitesi’nde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Temsilcimizde sakat oyuncu bulunmazken, oyuncuların antrenmanlarda ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sarı-mavili ekibin yöneticileri Okan Ekesoy ile Mustafa Azman, tüm sporseverleri Cumartesi günü oynanacak olan bu zorlu maça davet ederek, “Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanıp hem Beykozdan ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almak hem de geçen hafta ki talihsiz Ormanspor maçının mağlubiyetini unutmak arzusundayız. Biz teknik heyetimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Beykoz maçında alınacak galibiyetle yeni bir seri başlatacağız” dediler.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nun 13.haftası 15 Ocak Cuma günü oynanacak olan Hacettepe Üniversitesi Pertevniyal karşılaşması ile başlayacak. Ligde 13.haftanın açılış maçında Hacettepe Üniversitesi, Cuma günü saat 17.45 de Pertevniyali konuk edecek. Grubun son maçı ise Düzce Gençlik-Gelişim Koleji maçıyla sona erecek. TB2L A Grubu’nda haftanın programı şu şekilde: Cuma 17.45 Hacettepe Üniversitesi, Pertevniyal (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu), Cumartesi  16.00 Selçuk Üniversitesi, Beykoz (Torku Arena), 16.00 İstanbul Bş.Bld., Ormanspor (Bayrampaşa Spor Salonu), 16.00 Trabzonspor Basketbol, Vestel (19 Mayıs Spor Salonu), 16.00 Yeni Nesil, Final Spor (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), Pazar 16.00 Düzce Gençlik, Gelişim Koleji (18 Temmuz Spor Salonu)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri