Selçuk prova yaptı

Haftasonu Beko Basketbol Ligi'nde ligin güçlü ekiplerinden Banvit'e konuk olacak olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi dün oynanan hazırlık maçı ile Banvit'in provasını yaptı.

Haftasonu Beko Basketbol Ligi'nde ligin güçlü ekiplerinden Banvit'e konuk olacak olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi dün oynanan hazırlık maçı ile Banvit'in provasını yaptı. Selçuk maçı 71-76 mağlup olmasına rağmen teknik heyet oyundan memnun kaldı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Banvit maçına hazırlanıyor. Hazırlık çalışmaları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile bir hazırlık maçı yapan Selçuk Kartalları bu maçı kaybetmesi rağmen teknik ekip oynanan oyundan memnun kaldı. Başantrenör Cengiz Karadağ takımın moral ve motivasyon anlamında üst düzeyde olduğunu belirterek hazırlık çalışmalarının keyifli bir şekilde sürdüğünü belirtti.

HERKESE ŞANS VERDİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynanan hazırlık maçında bütün oyunculara süre verdiğini belirten Cengiz Karadağ, “Genel olarak iyi durumdayız. Neler yapabileceğimizi görmek açısından güzel bir maç oldu. Keyifliyiz. Moral ve motivasyonumuz iyi durumda. Takım genel anlamda her hafta üzerine koyuyor. Bizde bu yükseliş trendini devam ettirmek istiyoruz” dedi.

BANVİT ÇOK GÜÇLÜ TAKIM

Hafta sonu oynanacak Banvit maçını da değerlendiren Karadağ, “Banvit takımı ligin en güçlü takımlarından biri. Geçen senenin finalisti aynı zamanda. Geçen yılda çok iyi bir performans sergilemişlerdi. Bu yıl o kadronun üzerine önemli takviyeler yaptılar ve daha da güçlendiler. Ligde oynadıkları 4 maçı da kazandılar. Avrupa'da iyi gidiyorlar. Çok zor bir maç olacak bizim açımızdan. Özellikle kendi sahalarında daha iyi bir performans sergiliyorlar. Söylediğim gibi işimiz zor ama zor olanı başarmak istiyoruz. Bu maçta özellikle kısa oyuncularımıza çok iş düşecek. Umarız iyi bir sonuçla Konya'ya döneriz” ifadelerini kullandı.

TRANSFER KESİN DEĞİL

Takıma takviye yapılması noktasında çalışmaların halen devam ettiğini açıklayan Karadağ, “Yönetim ile sürekli toplantılar yapıp eksikleri konuşuyoruz. Transfer konusunda halen alınmış net bir kararımız yok. Bir isim belirlemedik. Eğer eksik olduğumuz noktalarda takviye gerektiğini düşünürsek bunu yapmaktan çekinmeyiz. Ancak şu an için net Bir şey yok. Takımımız şu anda her anlamda iyi durumda. Ligde iyi gidiyoruz. Ben buradan Türk Telekom maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri