Selçuk Oyak virajında

Üst üste aldığı galibiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta puan kaybeden Üniversitespor, bugün Oyak Renaultu konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle üst sıralara tırmanmak

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde bu sezon başarılı maçlar çıkartan ve Play-Off’u zorlayan Bursa ekibi Oyak Renault ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak kritik maç saat 17.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Uğur Özen ve Yücel Çilingir hakem triosu yönetecek. Ligde 3 maçlık galibiyet serisini geçtiğimiz hafta Mersin’de durduran ve rakibine mağlup olarak 3 maç sonrasında yenilen sarı-mavililer, Oyak maçına ise mutlak kazanmak için çıkacak.

Hafta başından beri zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Antrenör Cengiz Karadağ ve yardımcı antrenörler nezaretinde yoğun bir şekilde sürdüren ve dün yaptığı son çalışmanın ardından kampa giren Üniversitespor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Taraftarların maçı ücretsiz izleyebileceklerini belirten sarı-mavili yöneticiler, destek çağrısında bulunarak, “Kepez Belediyespor maçında olduğu gibi taraftarlarımızın bizi yine yalnız bırakmayacağına ve onların desteği ile kritik maçı kazanacağımıza inanıyoruz” dediler.
Selçuk Üniversitesi’nin antrenörü Cengiz Karadağ, Oyak Renault karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Oyak Renault’un ligde rahat bir konumda olduğunu ifade eden Karadağ, “Bizim açımızdan ise sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Ligdeki geleceğimizi belirleme adına önemli bir mücadele” dedi. Karadağ, ne yapıp edip bu maçı kazanacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: “Bütün takım maçın öneminin bilincinde. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İyi mücadele edip, iyi yardımlaşmamız ve maçın tamamında üst düzey konsantrasyonla mücadele etmemiz gerekiyor. Ben bu maçı kayıpsız geçeceğimize inanıyorum. Bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan ligin en vefakar taraftarının da desteğiyle Oyak Renault’u yeneceğiz.”
Ligde bugün Üniversite-Oyak maçının yanı sıra üç karşılaşma daha oynanacak. Play-Off mücadelesi veren Pınar Karşıyaka, düşme hattındaki Casa TED Kolejliler’i konuk edecek ve mücadele 16.00’da başlayacak. Şampiyon adaylarından Galatasaray Cafe Crown evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki maç 16.00’da start alacak. Tehlike hattını yakından ilgilendiren maçta ise Erdemirspor ile Kepez Belediyespor kapışacak. İki takım içinde büyük önem taşıyan maçın başlama saati 18.00.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri