Selçuk Orman önünde

Selçuk Üniversitesi 2. yarının ilk maçında bugün Ormanspor ile karşı karşıya geliyor. İlk yarının son haftalarında 5te 5 yaparak iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz Ormanspor önünde bunu devam ettirmek istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi 2. yarının ilk maçında bugün Ankara deplasmanında Ormanspor ile karşı karşıya geliyor. M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Lig’in zirvesi için mücadele eden iki takımın karşılaşmasını Çetin Artan ve Ahmet tatlıcı hakem ikilisi yönetecek.

İlk yarının son 5 haftasında üst üste kazanarak iyi bir çıkış yakalayan sarı-mavililer, zorlu maç öncesinde 21 puanla 3. sırada yer alıyor. Lig’de 7. sırada bulunan Ormanspor’un ise puanı 18. Deplasmandan galibiyetle dönmenin ve ilk yarının son haftalarında yakaladığı 5’te 5’lik seriyi sürdürmek isteyen temsilcimiz evine moralli dönmek istiyor. 2. yarıya iyi başlamak isteyen sarı-mavililerde her hangi bir eksik bulunmuyor. Selçuk Üniversitesi antrenörü İsmail Beleş, Ankara deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. İyi bir ekip olduklarını ve ilk yarının son haftasında yakaladıkları seriyi devam ettirmek istediklerini belirten Beleş; “buradan alacağımız galibiyetle yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var” dedi.
SELÇUK AZİZCANI TRANSFER ETTİ
TB2L A grubunda ki iddiasını sürdüren Selçuk Üniversitesi transferin son günü BEKO Basketbol ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesinin genç milli takım oyuncusu Azizcan Özdemir i renklerini bağladı. Geçtiğimiz sezon BEKO Basketbol liginden averajla düşen ve bu sezon yeniden BEKO Basketbol ligine dönmek isteyen Selçuk Üniversitesi transferin son gününde Mersin Büyükşehir Belediyespor un genç milli oyuncusu Azizcan Özdemir ile sözleşme ile imzaladı. Selçuk Üniversitesi Spor kulübünün genel menajeri Yaşar Berber, 1988 doğumlu Genç milli takım oyuncusu Azizcan Özdemir’in 4 ve 5 pozisyonunda görev yapacağını söyleyerek “Yönetim ve teknik heyet olarak tek hedefimiz şampiyon olarak yeniden BEKO Basketbol ligine dönmek istiyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Azizcan’ı kadromuza dahil ederek gücümüze güç kattık” dedi. Genç oyuncu Azizcan ise kendisini sarı-mavili renklere bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı ilk açıklamada “Konya ya geldiğim için çok mutluyum. Bende Selçuk Üniversitesi ile yeniden doğacağım o tatlı ve zorlu şampiyonluk mücadelesini yaşayıp hep birlikte yeniden BEKO basketbol ligine döneceğiz” dedi.
2. YARI START ALDI
Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde 12.hafta dün oynanan Gelişim Koleji -Hacettepe Üniversitesi, Finalspor-Beykoz ve T.E Dağcılık-Olin karşılaşmaları ile start aldı. 2. Ligde bugün ve yarın toplam 9 karşılaşma oynanacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde 12.haftanın programı şu şekilde 9 Ocak Cumartesi: 13.00 Pertevniyal-Trabzonspor Basketbol (Abdi İpekçi Spor Salonu), 15.00 Vestel-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Atatürk Spor Salonu), 15.00 İTÜ-Erçelik Pamukkale Üniversitesi (İTÜ Ayazağa Kampüsü), 15.30 Ormanspor-Selçuk Üniversitesi (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 16.00 Yeni Nesil-Düzce Gençlik (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), 16.00 Akçakoca Poyraz-FMV Işık (Akçakoca Spor Salonu), 17.00 Optimum TED Ankara-Genç Banvitliler (TOBB), 17.45 Akhisar Belediyesi-Yeşilyurt (Akhisar Spor Salonu), 10 Ocak Pazar 16.00 Uşak Belediyesi-Genç Telekom (Atatürk Spor Salonu)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri