Selçuk nokta koyacak

Bu hafta sonu yeni sezon çalışmaları için start verecek olan Torku Selçuk Üniversitesi dış transferde ismi gizli tutulan bir oyuncu ile imzada son aşamaya geldi
Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı yönetimi iç ve dış transferde bu hafta içerisinde tüm imzaları atarak çalışmalara sorunsuz girmek istiyor.

Sarı-Mavili yönetim kurulu üyelerinden Bülent Kaftanoğlu ve Mustafa Azman teknik heyetin yönetime verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transferde bazı isimler ile yapılan görüşmelerde mutlu sona yaklaşıldığını belirterek “Yeni antrenörümüz Ayhan Kalyoncunun yönetime verdiği ve kadroda görmek istediği tüm isimlerle temaslarımız sürüyor. Bu konuda özellikle dış ve iç transferde iki isim ile bugün ve yarın yeni gelişmeler yaşanabilir. Dış transferde BEKO Basketbol ligi tecrübesi de bulunan başarılı bir oyuncu ile her konuda anlaştık. Ama bu oyuncuyu BEKO Basketbol liginden de bir kulübün ısrarla istediğini biliyoruz. Bunun içinde ismini şimdilik açıklamak istemiyoruz. Ama bu oyuncu her an bizim oyuncumuz olabilir.

İç transferde ise kaptan Murat Yolcu ile yaptığımız telefon görüşmelerinde Murat’ın imza atması için hiçbir sorun yok. Sadece Murat’ın Konya’ya gelmesini bekliyoruz. O da büyük bir ihtimalle bu hafta içerisinde mutlu sonla bitecek. Takım Pazar günü Konya’da toplanacak ve yeni sezon için start verilecek” dediler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri