Selçuk neşter vuracak

Rotasyon problemi yaşayan ve kenardan gelen oyuncularından verim alamayan Selçuk Üniversitesi yönetimi yaraya neşteri vuruyor.

Rotasyon problemi yaşayan ve kenardan gelen oyuncularından verim alamayan Selçuk Üniversitesi yönetimi yaraya neşteri vuruyor. Barkın ve Eren'den sonra beklenileni veremeyen Curtis Millage ile yollar ayrıldı. Yönetim teknik ekibin memnun olmadığı başka isimleri de göndermeye hazır

Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde gerilimi yüksek günler yaşanıyor. Lige 2 galibiyet 3 mağlubiyet ile başlayan ve kaybettiği maçlarda bile iyi bir oyun ortaya koyan Selçuk Kartallarında dikkat çeken en büyük problem rotasyon olarak göze çarpıyordu. Sean Williams, Troy De Wries, Gillenwater, Hakan Köseoğlu ve Yunus Akçay dışında kenardan gelen oyuncularından verim alamayan Selçuk Üniversitesi çok geç olmadan konuya önlem aldı. Daha önce Barkın Çınar ve Eren Ocaktürk ile yollarını ayıran Selçuk Kartalları şimdi de Curtis Millage'in sözleşmesini feshetti. Ne pahasına olursa olsun ligde kalmak isteyen yönetim gözünü kararttı. Beklenilen veremeyen isim kim olursa olsun yollar ayrılacak.

CURTİS MİLLAGE'DE ZARAR YOK

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan Curtis Millage'ye uzun süredir tahammül ettiklerini belirterek, “Sezon başından beri sabrediyoruz. Belki olur umudu ile bu güne kadar bekledik. Ama en son Banvit maçında gördük ki Curtis'in bize verebileceği bir şey yok. Zaten oyuncularımız ile sözleşmelerimizde tedbirli davranıp tek taraflı fesih hakkını elimize almıştık. Oyuncunun 2 aylık maaşını ödedik ve sözleşmesini feshettik. Transfer komitemiz gereken çalışmaları yürütüyor. En kısa sürede o bölgeye önemli bir transfer gerçekleştireceğiz” dedi.

TRANSFER ŞART

Selçuk Üniversitesi'nin mevcut kadrosuna takviyenin şart olduğun belirten Turhan, “Zaten kenardan skora destek alamıyoruz. Birde Curtis Millage'in gidişi ile bir boşluk oluştu. En kısa sürede bu boşluğu kapatacağız. Görüştüğümüz oyucunlar var. Bu gün yarın kaliteli bir ismi renklerimize bağlayacağız. Selçuk Üniversitesi'nin başarısı için yönetim üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP MAÇI ÖNEMLİ

Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Gaziantep maçının çok önemli olduğun belirten Turhan, “Rakip önemli değil aslında. Bizim evimizde oynayacağımız bütün maçlar önemli. Ligde kalmak istiyorsak evimizdeki maçları kazanmak zorundayız. Dışarda maç kazanamıyoruz. Bu nedenle evimizdeki bütün maçlar daha önemli hale geliyor. Bu noktada taraftarımız büyük öneme sahip. Perşembe günü biletler satışa çıkacaktır. Taraftarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri