Selçuk nazara geldi

Üst üste aldığı iki galibiyetle lige fırtına gibi başlayan Selçuk Üniversitesi dün Antalya Kepez Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-mavililer, Kepez önünde ilk yenilgisini, 79-75’le aldı
Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 3. haftasında Kepez Belediyespor’a konuk oldu. Lige fırtına gibi başlayan ve arka arkaya İTÜ ile Gelişim Koleji’ni mağlup ederek büyük moral bulan Selçuk Üniversitesi, zorlu deplasmandan istediğini alamadı. Sarı-mavililer, Antalya Kepez’e 79-75 mağlup oldu.
Kepez Belediyespor Salonu’nda oynanan maça her iki takımda karşılıklı basketlerle başladı. Oldukça çekişmeli geçen ilk çeyreğin sonunda gülen taraf Selçuk Üniversitesi oldu. Temsilcimiz ilk periyodu 19-17 kazanarak moral buldu. Maçın ikinci periyodu yine büyük bir mücadeleye sahne oldu. Pota altında iyi savunma yapan ekipler sayı bulmakta zorlanırken, karşılaşmanın ilk yarısını Kepez Belediyespor 32-31 önde tamamladı ve soyunma odasına moralli gitti.
Maçın ikinci yarısına temsilcimiz etkili başladı. Arka arkaya sayılar bulan Selçuk Üniversitesi’ne Kepez cevap vermekte gecikmedi. Seyir zevki oldukça yüksek geçen bu çeyrek tarafların 47-47 eşitliği ile sona erdi. Maçın son bölümünde ev sahibi ekip olmanın avantajını iyi kullanan Kepez, ribauntlardaki etkili görüntüsü ile sayı üstünlüğünü ele geçirdi. Maçı son ana kadar bırakmayan ve mücadelesi ile takdir toplayan Selçuk Üniversitesi’nin çabası maçı çevirmeye yetmedi. Sarı-mavililer, başa baş götürdüğü mücadeleden 79-75 mağlup ayrıldı. Üst üste iki haftada galip gelerek şampiyonlukta iddialı bir takım olduğunu gösteren sarı-mavililer, aldığı bu beraberlikle puanını 5’e çıkarttı ve zirvedeki katıklarla arasındaki puan farkını açmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri