Selçuk moralli döndü

Beykoz’u devirip moral bulan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor, önceki gün de deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 84-89 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini alarak moral buldu
TB2L B Gubu’ndaki temsilcimiz ilk yarının en zor ve çetin deplasmanlarından birisi olarak nitelendirilen Akhisar deplasmanında Akhisar Belediyespor’u 89-84 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü. Akhisar Belediye Spor Salonu’nda oynanan ve tribünlerin hınca hınç dolu olduğu karşılaşmada temsilcimiz oyunun başından sonuna büyük bir mücadele isteği ve kazanma ruhu ile maçtan hiç kopmadı ve en sonunda da mutlu olmayı bildi.
Akhisarlı sporseverlerin karşılaşma boyunca basketbol taraftarlarına yakışmayan tezarühatları Sarı-Mavili temsilcimizin kenar yönetimi ile sporcularımıza fiili saldırıları nedeni ile müsabaka zaman zamanda durdu. Tribünden takımımıza yapılan saldırıların büyümesi üzerine karşılaşmanın hakemleri ile masa hakemleri de maçı durdurarak salonu terk ettiler. Salona güvenlik güçlerinin takviye edilmesi ve tribünlerdeki taraftarların bir kısmının salondan çıkartılması ile karşılaşmanın hakemleri yeniden salona geldiler ve müsabaka tekrar başladı.
Akhisar Belediye ile Torku Selçuk Üniversitesi arasındaki bu zorlu mücadelenin son periyoduna 65-65 eşitlikle girildi ve müsabakanın son 8 saniyesine 87-84 önde giren Selçuk Üniversitesi, maçı da 89-84?lük skorla kazanarak 40 dakika sonunda gülen taraf oldu.
Ayrıca Akhisar Belediye Spor salonunda oynanan Akhisar Belediyespor-Torku Selçuk Üniversitesi maçı tribünde çıkan olaylar ve ev sahibi takım taraftarlarının takımımızın oyuncularına saldırmaları üzerine 22 dakika durdu. Karşılaşmada Akhisar Belediyespor’dan Levent’in parmağı kırıldı.
Öte yandan Akhisar deplasmanından galibiyetle dönen Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler bu hafta iç sahada oynanacak Hacettepe karşılaşmasına çevrildi. Sarı-Mavililer, Ankara ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından bugün start verecek.
Akhisar Belediyespor karşısında çok iyi oyun sergilediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Altar Tunçkol, “Zor bir karşılaşma oldu. Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma zaman zaman durdu. Ancak yinede salondan galibiyetle ayrılmasını bildik. Bundan sonra Hacettepe maçı var. Hedefimiz bu karşılaşmayı da kazanarak yolumuza devam etmek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri