Selçuk moralli başlıyor

Bursa deplasmanında Final Gençliki mağlup eden Selçuk Üniversitesi, iki günlük izinin ardından yeniden çalışmalara başladı. Öte yandan Beleş ile yolları ayıran yönetim yeni hoca arayışlarını sürdürüyor
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, İsmail Beleş ile yolların ayrılmasının ardından baş antrenör arayışını sürdürdüklerini ve en kısa zamanda yeni hocalarının takımın başında olacağını söyledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Güven Öten, “Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile bilindiği gibi İsmail Beleş ile sözleşmemizi karşılıklı olarak fesih ettik. Yeni antrenör arayışımızı görevli arkadaşlarımız aralıksız sürdürüyorlar. Yeni hocamız en kısa zamanda takımın başında olacaktır” dedi.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren ve son olarak Final Spor’u 86-73 mağlup ederek rakiplerine gözdağı veren Selçuk Üniversitesi’nde Bursa deplasmanında elde edilen anlamlı galibiyetin ardından takıma verilen izin bugün sona erdi. Sarı-Mavili temsilcimizde Final Spor maçının ardından izin verilen oyuncular bugün sabah İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı için çalışmalara başlayacaklar.
Öte yandan Bursa deplasmanında Final Spor’u rahat ve üstün bir oyundan sonra yenerek iddiasını gözler önüne seren Selçuk Üniversitesi mutluluktan uçuyor. Basın Sözcüsü Güven Öten, teknik heyeti ve sporcuları zorlu Bursa deplasmanında verdikleri mücadeleden dolayı tek tek kutlayarak, “Takımımız üniversitemizi ve Konyamız’ı bu deplasmanda da başarı ile temsil etmiştir. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz son derece güçlü isimleri kadrosunda bulunduruyordu. Ama oyuncularımız bu maçta bir kez daha yüreklerini sahaya koydular ve onur mücadelesini kazandılar. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi koruyarak hedefimize adım adım yaklaşacağız” diye konuştu.
Selçuk Üniversitesi yönetimi de Bursa’da ki maçta maçtan önce ve sonra kendilerine örnek ev sahipliği yapan Final Spor kulübü yöneticilerine teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri