Selçuk moralli başladı: 74-76

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi (TB2L) B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 2010-2011 sezonunun ilk haftasın dahil maçta deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 76-74 mağlup etti.
 Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 2010-2011 sezonunun ilk haftasın dahil maçta deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 76-74 mağlup etti. Maça çok kötü başlayan ve hücumlardan üst üste boş dönen temsilcimiz rakibin dış atışlardan bulduğu sayılara da engel olamayınca ilk periyodu 20-13 geride kapattı.
Kötü oyununun ikinci periyotta da sürdüren Sarı-mavili ekibimiz soyunma odasına 44-32 yenik girdi. İkinci yarıyla birlikte toparlanan ve oyuna ortak olan Torku Selçuk Üniversitesi 19-18 sona eren üçüncü çeyreğin ardından son periyoda 63-50 yenik girdi. Ancak son periyotta müthiş bir geri dönüş yapan ve rakibini sahadan silen Torku Selçuk Üniversitesi 26-11’lik periyot üstünlüğü ile salondan 76-74 galip ayrıldı. İlk maçından zaferle ayrılan ve büyük moral bulan Selçuk Üniversitesi, bugün Konya’ya döndü. Lig’in ikinci haftasında Gelişim Koleji ile karşılaşacak olan sarı-mavililer, zorlu maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başlayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri