Selçuk Maliye Milli Piyangoya hazır

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarını bugün yapacağı ant

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Yarın karayolu ile Ankara’ya geçecek olan Sarı-Mavililer burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Uşak Üniversitesi’ni mağlup ederek galibiyet sayısını 6’ya çıkaran temsilcimiz Ankara deplasmanından da galibiyetle dönerek 7’de 7 yapmak istiyor.

Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Uşak Üniversitesi Belediyespor’u farklı skorla deviren sarı-mavililerde yüzler gülüyor. Sarı-mavili sporcuların Uşak Üniversitesi karşısında sergilediği oyun gelecek adına umutlandırırken, galibiyet serisini 6 maça çıkaran temsilcimiz maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı. Geride kalan 15 maçın 11’ini kazanan ve 4’ünü kaybeden Selçuk Üniversitesi, bu maçlarda rakip potalara attığı 1227 sayı ile en skorer takım oldu. Sarı-mavili temsilcimiz potasında ise 1094 sayı gördü. Öte yandan önümüzdeki çarşamba günü 16. Hafta maçlarının oynanacak olması nedeniyle Torku Selçuk Üniversitesi’nde oyunculara izin verilmedi ve Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarına başlandı.

Maliye Milli Piyango virajını da kayıpsız geçerek hem galibiyet serisini, hem de istikrarlı çıkışını sürdürmek isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner, sezon başından beri ifade ettikleri gibi kaliteli bir ekip olduklarını üst üste aldıkları galibiyetlerle ortaya koyduklarını söyledi. Tek hedeflerinin yakaladıkları bu seriyi sezon sonuna kadar sürdürmek olduğunu ifade eden Üner; “Çok iyi bir ekibiz ve çok müthiş bir seri yakalayarak üst üste 6. galibiyetimizi Uşak Üniversitesi karşısında aldık. Çok iyi bir hava yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Ancak bunu rehavete kapılmadan yapmalıyız. Tüm maçlarımıza bunun bilinci ile hazırlanıyoruz. Önümüzdeki Çarşamba günü ise Maliye Milli Piyango ile zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz ligin kaliteli ekiplerinden birisi. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek serimizi sürdürmek istiyoruz. Teknik ekip olarak bu konuda oyuncularımıza olan güvenimiz sonsuz. Başarılarımızın üzerine bir yenisini ekleyerek evimize döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri