Selçuk Konya’ya döndü

Ankara’da düzenlenen turnuvaya katılan ve ilk maçta TED Kolejlilere yenilen Selçuk Üniversitesi, 2. maçta ise Hacettepe Üniversitesi ile karşılaştı. Eksik bir kadro ile mücadele eden temsilcimiz 85-65 yenildi
Sarı-Mavililer, Ankara’da katıldığı özel turnuvadaki son maçını dün Gelişim Koleji ile oynadı. Temsilcimiz bu maçın ardından Konya’ya dönerken, sporculara bir günlük izin verildi
Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi, Ankara’dan döndü. sarı-mavili temsilcimiz 3 gündür Başkent’te devam eden özel turnuvadaki son maçında dün Gelişim Koleji ile karşı karşıya geldi. Bu maçın ardından akşam saatlerinde Konya’ya dönen Torku Selçuk Üniversitesi’nde, sporculara bir günlük izin verildi. Bugünü dinlenerek geçirecek olan sarı-mavililer, yarın yeniden toplanarak çalışmalarına start verecek.
Eksikleri görmek açısından özel maçlara ağırlık veren ve bu amaçla özel turnuvalara katılan Torku Selçuk Üniversitesi, önümüzdeki günlerde Konya’da yapılacak özel turnuvada da lig öncesi son kez gücünü deneyecek. Hazırlık maçlarının önemli olduğunu belirten Antrenör Ayhan Kalyoncu, “Bu maçlarda alınan skorlar önemli değil. Önemli olan eksikleri görebilmek ve bunların giderilmesi için çalışmalar yapmak. Ev sahipliğimizde yapılacak son özel turnuvada oyuncularımızı bir kez daha göreceğiz ve buna göre eksikleri tespit edip, lige hazır gireceğiz” diye konuştu.
Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, eksik kadroyla mücadele ettiği özel turnuvada istediği sonuçları alamadı. TED Ankara Kolejliler’in düzenlediği turnuvanın ilk maçında ev sahibi takıma 61-50 yenilen temsilcimiz ikinci maçta ise güçlü rakibi Hacettepe Üniversitesi’ne 20 sayı farkla 85-65 mağlup oldu. Yabancı oyuncusunu henüz transfer etmeyen, sahaya da sakatlıkları süren Erhan Yetim ve Cihad Şahin ile yeni transfer Fırat Aydemir’den yoksun çıkan Sarı-mavili ekip ilk yarısını 45-35 yenik kapattığı maçın ikinci yarısında da çok fazla etkili olamadı ve güçlü rakibine 85-65 mağlup oldu. Torku Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi karşısında Onat Akış, Hakan Üsküplü, Murat Yolcu, Melih Kabakçı, Sertay Gürsu, Kaan İşbilen, Emre Boztepe, Salih Uğraşan ve Mustafa Ünlü ile mücadele etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri