Selçuk kolları sıvıyor

Torku Selçuk Üniversitesinde hoca arayışlarına yarın son noktanın koyulması bekleniyor

Torku Selçuk Üniversitesi’nde hoca arayışlarına yarın son noktanın koyulması bekleniyor.  Aziz Bekir ile anlaşamayan sarı-mavililerde, hoca adayları arasında Gökhan Taştimur ve Ajlan Kavasoğlu bulunuyor

 

Yeni sezonda da Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele etmesi beklenen ancak halen 15 Ağustos tarihinde yapılacak toplantıyı bekleyen Torku Selçuk Üniversitesi’nde hoca arayışları da devam ediyor. İlk etapta Aziz Bekir ile anlaşan ancak deneyimli çalıştırıcının daha sonrada Konya’da çalışmak istememesini belirtmesi ardından yeniden arayışlara giren Selçuk Kartalları’nda çalışmalar son hız devam ediyor. Sarı mavili temsilcimizde iki adayın ismi ön planda. Bunlardan biri Gökhan Taştimur diperi ise yine deneyimli bir teknik adam olan Ajlan Kavasoğlu. Selçuk Üniversitesi yönetimi iki isimle de temaslarını sürdürürken, hoca transferinin pazartesi gününe belli olması bekleniyor.

YABANCILAR YEŞİL IŞIK YAKTI

Öte yandan oyuncularla da görüşmelerini sürdüren Selçuk kartalları geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan iki Amerikalı ile ilk temasları olumlu geçti. Dobie ve Darlon Lamar Johnson ile görüşen sarı mavililer, oyunculardan olumlu yanıt aldı. Değişen statü ile birlikte sahada her iki oyuncunun da aynı anda yer alması mümkün olacak. Selçuk kartalları bir yabancı oyuncu daha transfer edebilir.

Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, çalışmaları titizlikle yürüttüklerine dikkat çekerek, “Liglerin başlamasına oldukça uzun bir süre var ve biz transfer seçimlerini yaparken titiz davranmakta kararlıyız. İlk olarak teknik adam sorununu çözeceğiz. Bu noktada girişimlerimiz sürüyor. Bazı tecrübeli teknik adamlarla görüşmeler yapmaktayız. Sanıyorum yeni haftayla birlikte bu konuda olumlu gelişmeler olacak. Hoca konusunu çözdükten sonra oyuncu transferine başlayacağız. Bunun yanı sıra isim sponsorumuz Torku ile sözleşmemiz sona erdi. Konya Şeker ile yeni bir anlaşma yapmayı arzu ediyoruz. Bunun için beklemedeyiz ve tarafımıza iletilen sponsorluk taleplerini geri çeviriyoruz. Ahde vefa anlayışı çerçevesinde önce iki yıldır kulübümüze önemli destekleri olan Konya Şeker ile görüşmeyi uygun bulmaktayız” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri