Selçuk Kolej’e hazır

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde Gelişim Koleji ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Temsilcimizin tek kendi evinde galibiyet almak

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi A Grubu’nda mücadele veren sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gelişim Koleji karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Dün teknik ve taktik ağırlıklı idman yapan Sarı-Mavililer sabah kondisyon olmak üzere öğleden sonra da topla çalışacak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Gelişim Koleji karşılaşmasının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, “Ligde son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Cumartesi günü kendi sahamızda Gelişim Koleji ile karşılaşacağız. Takımda moraller yüksek. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bu maçı da kazanacağız ve Play-Off yolunda bir engeli daha aşmış olacağız” dedi.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 20.hafta bugün oynanacak olan iki karşılaşma ile başlayacak. Ligde haftanın açılış maçında bugün saat 13:00’te FMV Işık-T.E.Dağcılık ile karşılaşacak. Günün diğer maçında ise saat 15:00'te Finalspor, Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. 6 Mart Cumartesi günü 8 karşılaşma oynanırken, 7 Mart Pazar günü ise haftanın kapanış maçlarında 14:00’te Beykoz-Pertevniyal’i ve Genç Banvitliler de Uşak Belediyesi’ni konuk edecek.
Haftanın programı şöyle: 5 Mart Cuma 13:00 FMV Işık-T.E.Dağcılık (FMV Işık Spor Salonu), 15:00 Finalspor-Hacettepe Üniversitesi (Final Okulları Spor Salonu), 6 Mart Cumartesi 14:30 Optimum TED Ankara Kolejliler-Akhisar Belediyesi (TOBB Spor Salonu), 15:00 Selçuk Üniversitesi-Gelişim Koleji (Torku Arena), 16:00 İstanbul Bş.Bld-Yeni Nesil (Bayrampaşa Spor Salonu), 16:00 Ormanspor-Vestel (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 16:00 Trabzon Basketbol-Düzce Gençlik (19 Mayıs Spor Salonu), 16:00 Akçakoca Poyraz-Genç Telekom (Akçakoca Spor Salonu), 17:00 Olin-Erçelik Pamukkale Üniversitesi (Mimar Sinan Spor Salonu), 17:00 Yeşilyurt-İTÜ (Yeşilyurt Spor Salonu) 7 Mart Pazar 14:00 Beykoz-Pertevniyal (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), 14:00 Genç Banvitliler-Uşak Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri