Selçuk Kepezi bekliyor

Torku Selçuk Üniversitespor final grubu ilk maçında Cuma günü Antalya Kepez Belediyespor ile karşılaşacak

Sarı-mavili ekip final grubuna iyi bir başlangıç yapmak için çalışmalarını sürdürüyor

 

 

Zorlu bir sezonun ardından BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmek için 4 takımın mücadele vereceği Türkiye Basketbol İkinci Ligi Final Grubuna katılma hakkı elde eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor grup maçları hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Hazırlıklarını Konya’da sürdüren sarı-mavili ekip İstanbul’da oynanacak karşılaşmalar için burada bulunan Konyalılardan taraftar desteği bekliyor.

 

Son oynadığı TED Ankara Kolejliler maçında seyircinin oyuna ne kadar etki ettiğini gören Selçuk Üniversitespor yönetimi İstanbul’daki Konyalılarla görüşerek zorlu karşılaşmalarda yanlarında olmalarını isteyecekler.   Cuma günü başlayacak zorlu final grubu maçları öncesinde çalışmaların moralli bir şekilde sürdüğünü ifade eden Sarı-mavili ekibin yönetim kurulu üyesi Recep Çınar 4’lü finaller sonunda hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

 

Çınar, “ Çok zorlu sınavları başarı ile geçtik. Ankara Kolejliler karşısında nefeslerin tutulduğu bir karşılaşma oynadık. Tarftarımızın müthiş desteği ile bu maçı kazanmayı bildik. Artık hedefe çok yakınız. Final grubu maçlarına iyi bir başlangıç yaparak ilk iki içerisinde yer almak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. İnşallah final grubu maçlarının ardından mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

29 Nisan Cuma günü başlayacak TB2L Final Grubu’nda oynanacak maçların saatleri düzenlenecek olan basın toplantısında açıklanacak. İlk iki sırayı alacak olan takımların birinci lige yükseleceği, çift devreli lig usulüne göre oynanacak final grubunda ilk tur maçları 29 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da oynanacak. İkinci tur müsabakaları ise 6-8 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de oynanacak.

 

29 Nisan Cuma: Genç Banvitliler–Hacettepe Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu), Selçuk Üniversitesi–Kepez Belediyesi (Abdi İpekçi Spor Salonu)30 Nisan Cumartesi: Kepez Belediyesi–Genç Banvitliler (Abdi İpekçi Spor Salonu),Hacettepe Üniversitesi – Selçuk Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu),1 Mayıs Pazar: Genç Banvitliler –Selçuk Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu),Kepez Belediyesi – Hacettepe Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri