Selçuk kayıp istemiyor

Geride kalan haftada liderlik koltuğuna tekrar oturan Torku Selçuk Üniversitespor kalan maçlarında kayıp istemiyor. Sarı-mavili ekip Pertevniyal maçı hazırlıklarını da sürdürüyor

Geride kalan haftada liderlik koltuğuna tekrar oturan Torku Selçuk Üniversitespor kalan maçlarında kayıp istemiyor. Sarı-mavili ekip Pertevniyal maçı hazırlıklarını da sürdürüyor.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve 30. haftayı lider tamamlayan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler Pertevniyal maçına çevrildi. Son iki maçını kazanan ve kaybettiği liderlik koltuğunu yeniden alan temsilcimizde hazırlıklar moralli bir şekilde sürüyor. Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren sarı-mavililer, bugün ve yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Pamukkale Üniversitesi galibiyeti ile birlikte liderlik koltuğuna oturan Selçuk Kartalları, bu hafta oynayacağı Pertevniyal maçını da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Hedeflerinin Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek olduğunu kaydeden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ahmet Kandemir, “Torku Selçuk Üniversitesi olarak yerimiz Beko Basketbol Ligi. 2.Lig’de hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hafta yine zorlu bir maça çıkacağız. Takımıma güvenim tam. Hedefimiz salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak” diye konuştu.

Pertevniyal maçının ligdeki diğer maçlarda olduğu gibi zorlu geçeceğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, “Sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefi doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Play-off hedefine ulaştığımız gibi son 8 haftaya da lider girmekteyiz. Kalan maçları da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ligde kolay maç yok. Bu haftaki Pertevniyal maçı da zor geçecek. Rakibimiz çok genç ve dinamik bir kadroya sahip. Biz ise oyuncularının tamamına yakını Beko Basketbol Ligi deneyimine sahip bir takımız. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak bu maçı da kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.Torku Selçuk Üniversitesi-Pertevniyal maçı cumartesi günü 19 Mayıs Spor Salonu Torku Arena’da saat 16.00’da başlayacak. Ligde 31. hafta maç programı şu şekilde

16 Mart Cuma: 14.30 Final Gençlik-Genç Telekom, 14.30 Gelişim Koleji-Uşak Üniversitesi. 17 Mart Cumartesi: 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Pamukkale Üniversitesi, 15.00 Vestel-Başkent Gençlik, 16.00 Selçuk Üniversitesi-Pertevniyal, 16.00 TED Kolejliler-Maliye Milli Piyango, 16.30 Orman-Darüşşafaka. 18 Mart Pazar: 17.00 Tire Belediye-Best Balıkesir, 17.00 İstanbulspor-Akhisar Belediye.

Spor Servisi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri