Selçuk kayıp istemiyor

Torku Selçuk Üniversitespor deplasmanda oynayacağı Akhisar maçı için Manisa’ya gitti. Sarı-mavili ekip bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor
Selçuk Üniversitespor ligin 10.haftasında Akhisar deplasmanında oynayacakları zorlu maç için çalışmalarını antrenör Altar Tunçkol nezaretinde sürdürürken yönetim kurulu üyeleri de bu maça giderek takımın yanında olma kararı aldı. TB2L B grubunda bu sezon mutlu sonu yakalamak isteyen temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yaşadığı sansız maçları unutup geleceğe umutla bakabilmek için ligin ilk yarısının son iki maçı olan Akhisar Belediye ve Hacettepe maçlarını kazanarak yoluna devam etmek istiyor.
Kulüp genel sekreteri Tayfun Yenikaynak, yönetim kurulunun uyum içerisinde sezon başındaki heyecanını ve isteğini koruyarak takımın başarılı olabilmesi için hiçbir maddi ve manevi fedakarlıktan kaçmadığını söyledi. Bunun bir göstergesi olarak da hafta sonu Akhisar’da oynanacak kritik maça yönetim kurulu üyelerinin toplu halde gideceklerini söyleyen Yenikaynak “Biz bu teknik heyete ve sporcularımıza güveniyoruz. Bu kadro ligin çok üstünde güçlü bir takım. Takım olabilme ruhunu maçlarımıza yansıttığımız takdirde yenemeyeceğimiz bir rakip göremiyoruz. İnşallah Akhisar Belediye ve Hacettepe maçlarını kazanarak ligin ikinci yarısında daha iyi olmak amacındayız” dedi.
Kulüp as başkanı Gülvezir Korkmaz, Konya’da basketbol sporunun kendisini geliştirmesi ve yakalamış olduğu ivmeyi devam ettirebilmesi için mevcut yapının kesinlikle başarılı olması gerektiğini söyledi. Genç iş ve spor adamı Korkmaz “Takımımız Beykoz maçında rakibine üstünlük sağlayarak maçı kazanmayı bildi. Sporda hep kazanmak gibi bir gerçek yok. Beklenmedik yenilgiler de olacaktır. Ama biz bu sezon güçlü bir yönetim ile lige girerken tek hedefimiz şampiyonluk idi. Aldığımız bir iki yenilginin asla mazeretini olamaz ve biz zaten bunu da kabul etmiyoruz. Bu yüzden yönetim kurulunun oy birliği kararı ile Ayhan Kalyoncunun istifasını kabul ettik ve yine oy birliği ile Altar Tunçkol’un tam yetkili olarak takımın başına gelmesini istedik. Bizim tek hedefimiz Beko Basketbol ligidir. Bu konuda her geçen gün her maçta takımı daha yakından tanıma fırsatını bulan teknik heyetten alacağımız raporların doğrultusunda yapacağımız iki transfer için de son aşamaya geldik. Zaman kaybetmeden kadromuzu iki güçlü isimle takviye edip artık kaybetmeyi unutarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.  Zorlu maç için Manisa’ya giden temsilcimiz burada Animon Otel’de konaklayacak.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri